foto

Felicia Pearson

  • nar. 18.5.1980 (38 let)
    Baltimore, Maryland, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Guns and Grams
Redmond Hand, Private Dick
2015 Chi-Raq
Diamond Ruff
2014 Da Sweet Blood of Jesus
Dermaphoria
2013 They Die by Dawn

TV seriály

2016 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Hodný polda, zlý polda (S07E02)
2008 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Poslední vydání (S05E09)
Vyjasnění (S05E08)
Dickensovský aspekt (S05E06)
další epizody (8)
2006 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Vysvědčení (S04E13)
Neboť každý, kdo má (S04E12)
Nový den (S04E11)
další epizody (12)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Reforma (S03E10)
Mravní malost (S03E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Stejně rozdílné

TV pořady

2008 Wendy: The Wendy Williams Show (TV pořad)
2005 Anthony Bourdain: bez předsudků (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 Snoop Dogg - So Many Pros (hudební videoklip)
2008 Ace Hood feat. Rick Ross & T-Pain - Cash Flow (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace