Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dan Morgan zastává mnoho rolí. Je to oddaný manžel, milující otec a úspěšný prodejce aut. Býval i nájemným vrahem. Když jej dostihne vlastní minulost, musí vzít svou nicnetušící rodinu na výlet, jaký nemá obdoby. (Apple TV+)

Videa (9)

Trailer

Recenze (59)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic překvapivýho, ale slušná, byť předvídatelná komedie, navíc hodně dobře obsazená. Michelle Monaghan vypadá stále neuvěřitelně a dávala si po tlamě s Maggie Q, co víc chtít? Jako oddechovka to funguje, nesmíte samozřejmě čekat něco víc. Mark Wahlberg vypadal míň znuděně než obvykle a akční kousky předváděl ucházející. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Všetci tu píšu, že to je rodinná pohodová nenáročná jednohubka. Za mňa je to film natoľko sterilný, že v žiadnom ohľade to nepoteší. Komediálna stránka nevýrazná, dramatická nefunguje, postavy si ma ani nezískali ale ani ma nesrali. Proste mi boli ukradnuté. Stopáž zbytočne prestrelená. A akcia? Jej plusom je to, že je v oldschool štýle založená na poctivých kaskadérskych kúskoch. Ale čo z toho, keď je vďaka PG-13 ratingu absolútne bezzubá. Žiada krv v prestrelkách, žiadna veľkolepejšia deštrukcia a v bitkách sme ukrátený o väčšinu kontaktov, aby to nebolo príliš brutálne. Chudák Lateef Crowder. Dvakrát behom filmu dostane od Wahlberga na prdel a ani nič poriadne nepredvedie. Takže celkovo úplne zbytočný film. 4/10. ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Ledva na dve hviezdy a tú druhú pridávam len kvôli sympatickej hlavnej dvojici Wahlberg-Monaghan. Inak je to ale neskutočný gýč, ako takéto rodinné akčné filmy mi nevadia a nečakám od nich veľa, ale žeby bol Apple taký lakomý a nezaplatil ani jednu scénu s poriadnou akciou? Pričom bojové scény natočil asi nejak študent, pretože sú príšerné, až ľutujem tých kaskadérov čo sa museli len tak hádzať do stien. Na jedno pozretie je to ako tak postačujúce, ale tipujem že prísnejší recenzenti to budú odpadovať jedna radosť. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Filmy jako je tenhle mají jeden problém, než se “začne něco dít” nastává povinná seznamovačka. Ta tady trvá jen 15 minut (super), jenže… ona po těch 15ti minutách nekončí, ale “dává si pauzu”. Díky myšlence filmu (rodina nic neví) se střídají momenty akce/nuda s mechanickou přesností ještě následující hodinu. Nemluvě o tom, že scenáristicky je to strašně laciný… (obsadit “kvéčko” a tvářit se,  že jde o bezvýznamný štěk… všechno špatně). Tím se dostávám ke castingu. 2x špatně. Tady nenarážím na rodiče (Michelle je 47… kéž by moje partnerka vypadala v 47 taky takhle - nebo klidně i v 37…). To samé Marky Mark (52 fakt?). Hnus je ta ropucha co si pamatuju z FTWD. Ta pachuť zůstala. A mladej mi taky nesedl (i když vtip na jeho skutečné jméno - Van - mě fakt pobavil :)). Zase nutno uznat, diverzity and inclusion manager přistoupil k práci střízlivě a nedíváme se na multikulturní bizár. To se zase ocenit musí. 3,5 matematicky nahoru. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

Absolutně nenáročná jednohubka, která mohla být fajn akčňákem, kdyby se tolik netlačilo na komediální linku. Snaha o humor to posouvá úplně mimo realitu. Při automobilové honičce, při které Marky Mark smykuje a likviduje zabijáky, zatímco jeho rodinka poklidně spí v driftujícím autě, jsem jenom koulel očima. Škoda. Ale jako film po těžkém dnu v práci, kdy je potřeba vypnout mozek, poslouží výborně. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Krstné meno na Kyleovom (Van Crosby) falošnom pase je „Van“, čo je aj hercovo krstné meno v skutočnom živote. (Arsenal83)
  • Vo filme je niekoľko zmienok o matke Jessice (Michelle Monaghan), ako sa uchádzala o účasť na olympijských hrách v roku 2004 v Aténach v desaťboji. Ženy v Aténach ale v desaťboji nesúťažili. Ženy súťažili v sedemboji. (Arsenal83)
  • Malého Maxe Morgana hráli ve filmu dvojčata Iliana Norris a Vienna Norris. (raininface)

Reklama

Reklama