foto

Monika Horká

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2013 Kovář z Podlesí
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)
2005 Destiny (amatérský film)

Dokumentární

2014 Rozsudek (TV seriál)
Nechala sestru zemřít (S01E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace