foto

Andre Mundt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Man from Beirut
2017 Götter in Weiß (TV film)
Ich will (k)ein Kind von Dir (TV film)
Nebudu mlčet (TV film)
Tatort - Borowski und das Land zwischen den Meeren (TV film)
2016 Matthiesens Töchter (TV film)
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Der Liebling des Himmels (TV film)
Tatort - Der große Schmerz (TV film)
Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Místo činu: Hamburk - Oko za oko (TV film)
Polizeiruf 110 - Käfer und Prinzessin (TV film)
2013 Místo činu: Hamburk - Nickův zákon (TV film)
2012 Tatort - Borowski und der stille Gast (TV film)
2011 Tatort - Borowski und der coole Hund (TV film)
2010 Místo činu: Poslední pacient (TV film)

TV seriály

2020 Fritzie - Der Himmel muss warten (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Brüderchen und Schwesterchen (S15E05)
Freier Fall (S15E04)
Herzlos (S15E03)
další epizody (15)
2019 Policie Hamburk (TV seriál)
Lebensmüde (S14E13)
Vier Stunden Luft (S14E12)
Versuchung (S14E11)
další epizody (28)
2018 Policie Hamburk (TV seriál)
Die Sex-Party (S13E11)
Im Abseits (S13E10)
Freitag, der 13. (S13E09)
další epizody (23)
2017 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Innere Werte (S12E13)
Mörder meiner Tochter (S12E12)
Kopfgeld (S12E11)
další epizody (25)
2016 Policie Hamburk (TV seriál)
Mattes im Fadenkreuz (S11E16)
Letzte Worte (S11E15)
Der Clan (S11E14)
další epizody (24)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
The Team (TV seriál)
Láska u fjordu (TV seriál)
Rodinné pouto (E09)
Policie Hamburk (TV seriál)
Getrieben (S10E15)
Psycho (S10E14)
Rache für mon coeur (S10E13)
další epizody (25)
2014 Láska u fjordu (TV seriál)
Dům na pláži (E08)
Policie Hamburk (TV seriál)
Rufis WG (S09E14)
Diebe (S09E13)
Bataillon d’Amour (S09E12)
další epizody (10)
2013 Policie Hamburk (TV seriál)
In der Falle (S08E13)
Gefangen (S08E12)
Party-Crasher (S08E11)
další epizody (25)
2012 Policie Hamburk (TV seriál)
Held des Tages (S07E13)
Schuss ins Herz (S07E12)
Es grünt so grün (S07E11)
další epizody (29)
2011 Heiter bis tödlich - Nordisch herb (TV seriál)
Wem die Stunde schlägt (E02)
Der Schimmelreiter (E01)
Policie Hamburk (TV seriál)
Schutzengel (S06E14)
Gewinner und Verlierer (S06E13)
Dummer August (S06E12)
další epizody (30)
2010 Policie Hamburk (TV seriál)
Heiße Ware (S05E09)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E08)
Karten lügen nicht (S05E07)
další epizody (21)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Melanies Albtraum (S04E13)
Harte Jungs (S04E12)
Gefährliche Fotos (S04E11)
další epizody (31)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Nichts als die Wahrheit (S03E07)
Herzenssache (S03E06)
Nichts als Kohle (S03E05)
další epizody (22)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf Leben und Tod (S02E10)
Luckys letzter Coup (S02E09)
Die türkische Braut (S02E08)
další epizody (18)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky