foto

Katja Schuurman

  • nar. 19.2.1975 (44 let)
    Utrecht, Utrecht, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba
2012 De club van lelijke kinderen (studentský film)
Okno
2011 All Stars 2: Old Stars
2008 Het wapen van Geldrop
Ver van familie
2007 Interview
Kapitein Rob en het geheim van Professor Lupardi
Sextet
2004 Super!
2003 Interview podle van Gogha
Loverboy (TV film)
2002 Oesters van Nam Kee
Pravidla vášně
2001 Costa!
Minoes
Zeus (TV film)
1999 Žádné vlaky, žádná letadla
1996 De zeemeerman
1995 Pepernoten voor Sinterklaas (TV film)
Poppycock

TV seriály

2016 Toon (TV seriál)
Vlucht HS13 (TV seriál)
2015 Noord Zuid (TV seriál)
2014 Nieuwe buren (TV seriál)
2011 A'dam - E.V.A. (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2005 Medea (TV seriál)
2001 Costa! (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)
Západní vítr (TV seriál)
1996 Pittige tijden (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1994 Onderweg naar morgen (TV seriál)
1993 Coverstory (TV seriál)
1992 Uit de school geklapt (TV seriál)
1990 Goede tijden, slechte tijden (TV seriál)

Dokumentární

2005 Prettig weekend ondanks alles (TV film)
2004 Mans genoeg
2003 Mission Unfindable (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2005 Prettig weekend ondanks alles (TV film)

Host

TV pořady

2003 BNN Family (TV pořad)
2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Raymann is laat (TV pořad)
2000 BNN at Work (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace