foto

Tomáš Palatý

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Problémy prvního světa
2016 Neznám hladinu (studentský film)
2007 Hannibal - Zrození
2004 Pražské padělky (TV film)
1998 Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
1996 Revizor (divadelní záznam)
Velký dračí propadák
1986 Vlčí bouda

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2004 Redakce (TV seriál)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Studio Kroměříž (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace