foto

Patricia McPherson

  • nar. 27.11.1954 (64 let)
    Oak Harbor, Washington, USA

Biografie

Patricia McPherson se narodila 27. listopadu v Oak Harbor ve Washingtonu v roce 1954. Vystudovala reklamu na Floridě v Kalifornii. Nejvíce ji fanoušci znají s televizního seriálu KNIGHT RIDER z roku 1982. Od roku 1991 je vdaná za Jamese Garnetta, ale nemají spolu žádné děti.

Její cesta za kariérou herečky nebyla snadná. Protože otec byl v armádě, často se stěhovali, kvůli čemuž vystřídala několik škol a měst. Nejvíce pobývala ve Francii a později v Los Angeles. Chvíli působila jako modelka pro časopis Graphic Artist.

Její první role byla ve filmu THE STUNT MAN, ale její nejznámější role přišla až v roce 1982 v seriálu KNIGHT RIDER, kde hrála Bonnie Barstow, Kittova mechanika. Později už jen hostovala v seriálech MURDER, SHE WROTE, MACGYVER, STARMAN a STAR TREK: NEXT GENERATION, kde hrála v jednom díly z názvem Angel One jako Ariel.

Její Herecká kariéra skončila v roce 1991 hned poté jak si vzala za muže Jamese Garretta. Od tehdy je aktivistkou pro ochranu životního prostředí v oblasti Ballon Wetllands v jižní Kalifornii. Její poslední role je malé cameo v seriálu WAREHOUSE 13 z roku 2009.

Pvt. James "VojinRyan" Francis Ryan

Herecká filmografie

Filmy

1990 Rebelové
1985 Prime Risk
1984 Concrete Beat (TV film)
1980 V roli kaskadéra

TV seriály

2009 Skladiště 13 (TV seriál)
Havárie (S01E10)
1988 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Trosečníci (S01E13)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Prolhaný Jack (S02E06)
Knight Rider (TV seriál)
Rytíř vycházejícího slunce (S04E20)
Fantom z ateliéru (S04E19)
Boj za svobodu (S04E18)
další epizody (10)
1985 Knight Rider (TV seriál)
Knightova píseň (S04E10)
Bradla za mřížemi (S04E09)
Nebezpečná jízda (S04E08)
další epizody (21)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
Chameleon (S03E10)
Ztracený rytíř (S03E09)
Opojná smrt (S03E08)
další epizody (10)
1983 Knight Rider (TV seriál)
Na poslední chvíli (S01E21)
Nikdo to neumí lépe (S01E20)
Knight a šoféři (S01E19)
další epizody (8)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Srdce z kamene (S01E13)
Nezapomeň na mě (S01E12)
Luxusní projížďka (S01E11)
další epizody (11)
1981 Dynastie (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace