foto

Ufuk Bayraktar

  • nar. 12.9.1981 (37 let)
    Istanbul, Turecko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Beginner
Geçmişteki Sır
Miraç
2016 Dağ II
Kümes
Tlmea
2012 Bu son olsun
Dağ
Toprağın Çocukları
Yeralti
Çanakkale 1915
2010 Cizinka
Memleket Meselesi
2009 Ali'nin sekiz günü
2008 Girdap
2007 Vejce
2006 Kader
Klima
2004 Bekleme Odası

TV seriály

2016 Sevda Kuşun Kanadında (TV seriál)
2015 Milat (TV seriál)
2009 Yeni Baştan (TV seriál)
2007 Kartallar Yüksek Uçar (TV seriál)
2004 Cennet Mahallesi (TV seriál)
2000 Tirvana (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Kümes

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Kümes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace