foto

Dušan Škubal

  • nar. 1966
    Zlín, Československo
  • zem. 18.4.2015
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Doktor pro zvláštní případy (TV film)
2009 Les mrtvých (TV film)
Pouta
2005 Sametoví vrazi
2003 O Ječmínkovi (TV film)
1995 Co Hedvika neřekla (TV film)
1991 Erotický triptych (TV film)

TV seriály

2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Noční taxi (S03E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace