foto

Ken Grieve

  • nar. 31.3.1942
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 15.11.2016 (74 let)
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1986 Alamut Ambush, The (TV film)

TV seriály

2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Community Service (S02E03)
2003 The Royal (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1996 Osobní strážci (TV seriál)
1995 Kavanagh QC (TV seriál)
Štěnice (TV seriál)
1994 Případy bratra Cadfaela (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Krádež klenotů v hotelu Grand Metropolitan (S05E08)
Bonboniéra (S05E06)
1992 Moon and Son (TV seriál)
1991 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada španělské truhly (S03E08)
1988 Game, Set, and Match (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 Bulman (TV seriál)
Z archivu Sherlocka Holmese (TV seriál)
Stavitel z Norwoodu (S02E03)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Chessgame (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 The Omega Factor (TV seriál)
1978 Send in the Girls (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
This Year Next Year (TV seriál)
1976 The XYY Man (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)