foto

Heda Pacnerová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zločin v Polné (TV film)

TV seriály

2018 Kadeřnictví (TV seriál)
Mají muži raději baculky? (S01E04)
Modrý kód (TV seriál)
Výčitky (S03E04)
2014 Škoda lásky (TV seriál)
Zamilovaná (S02E07)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
17. listopad 1989 (S04E07)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
Forbes (E05)

Hudební videoklipy

2019 Marek Ztracený - Dvě láhve vína (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky