foto

Robert Wahlberg

  • nar. 18.12.1967 (49 let)
    Dorchester, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Rod Wahlbergů
Donald Edmond Wahlberg Sr.(zem. 14.2.2008), který byl veterán z korejské války, poté pracoval jako řidič nákladního auta. Z prvního manželství si do nové rodiny přivedl tři děti Donnu, Scotta a Buddyho. Jeho nová žena Alma Elaine byla úřední pracovnice a ošetřovatelka. S ní zplodil dalších devět dětí Arthura, Jima, Paula, Marka, Tracey, Michelle, Debbie (zem. 2.9.2003), Roberta a Donnieho. Donnie se proslavil jako člen amerického boybandu New Kids on the Block, poté i jako herec. Nejslavnější z rodu Wahlbergů je Mark, který začínal jako raper Marky Mark a vyšplhal se v kariéře na uznávaného herce, a byl nominovaný na oscara za roli ve filmu SKRYTÁ IDENTITA.

Robert G. Wahlberg
Narodil se 18. prosince 1967 v Dorchesteru, Massachussetts, USA. Není u nás moc známý herec, ale mohli jsme ho vidět v menších rolích ve filmech po boku svých známějších bratrů. Např. v hororu SOUTHIE si zahrál s bratrem Donniem a ve filmu SKRYTÁ IDENTITA s bratrem Markem. Mezi známější filmy kde se objevil, patří i GONE, BABY, GONE v hlavní roli Casey Affleck, pod režií Bena Afflecka. Robert je vysoký 1,78 m. Je ženatý a má dvě děti.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Equalizer
2012 Kontraband
2009 Don McKay
2007 Gone, Baby, Gone
On Broadway
2006 Skrytá identita
2003 Tajemná řeka
2002 Půlnoční míle
2001 Nebezpečná partie
Orphan
2000 Exchange, The
1998 Southie

Dokumentární

2007 The War (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace