foto

Lenka Novotná

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stracený (studentský film)
2007 Kdo hledá, najde (TV film)
2003 Nuda v Brně

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Vstupenka do ráje (S01E33)
2001 Šípková Růženka (TV seriál)
Konec pohádky (E10)
Bitva o kopec (E09)
Karlův most (E08)
další epizody (6)

Dokumentární

2008 13. komnata Luby Skořepové (TV film)

TV pořady

2014 Barrandovský Silvestr 2014 (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Kdopak by se Čecha bál (TV pořad)
2004 Báječný ženský (TV pořad)
2001 Dobroty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace