Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak chytrý je český národ? A jak jsou na tom se základními znalostmi české osobnosti? To proklepne Patrik Hezucký a Heidi Janků. (TV Barrandov)

Recenze (25)

Crash master 

všechny recenze uživatele

To, že Barrandov nevymýšľa vlastné relácie, a len sa "inšpiruje" od druhých som si už zvykol. Je však nutné používať TÚ ISTÚ grafiku a hudbu? O to viac to zdôrazňuje, ako je Barradovská verzia oproti tej pôvodnej horšia, nevtipnejšia a lacnejšia. Na druhú stranu, boli aspoň takí slušní, že si od Andrásyho získali licenciu. Práve kvôli tomu asi môžu prakticky kompletne skopírovať slovenskú verziu do českého prostredia... ()

kill-tec odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl s Fanánkem a Davidem a musím říct, že tohle je děs. Otázky jako "Co se stane, když se kousne had do nohy?", no to si snad milí zlatí tvůrci dělají pr*el ne?! Nechápu proč se pořád dokola vyhazují peníze za tokový s*ačky?! Trapností jsem se málem propadl za všechny, co se na téhle žumpě podíleli! ()

Reklama

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

A dokola a dokola a dokola a dokola a dokola a dokola, furt to samý, furt ty samý kecy. Krampol už léta fakt nic jinýho neumí. Kdysi dávno aspoň daboval, ale teď už na to nemá. Ale některým lidem zřejmě chybí komoušský estrády s Menšíkem nebo Donutilem, u kterejch se smíchy plácali do kolen a tak na to furt lidi choděj a koukaj. Ztráta času. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Nemá smysl to moc obšírně rozpitvávat. TV Barrandov má ve svých řadách tvůrce, co prošli lobotomií a ve stavu sepse sepisují něco, co má vypadat jako zábavný pořad na prime time, testující vědomosti známých osobností. Už pouhá upoutávka je natolik tristní, že na pořad se může těšit jedině divák, jemuž se přibližně ve 20 hod. rozbije dálkové ovládání, manuální obsluha televizoru je vyloučena, a nelze ho tedy přepnout nebo vypnout. Nezbývá než "ledku" za provozu nešetrně vytáhnout z elektrické zásuvky a riskovat tak její poškození. Copak o to, přístroj se dá opravit, kdyby náhodou už nenaběhl, ale co nebohý divák, jemuž byla nedobrovolným sledováním pořadu vpravena do těla nadlimitní dávka nevyžádané debility?! Pak ovšem existuje sorta diváků, která se tetelí nad mimořádně pokleslými zábavnými pořady, a pro své uspokojení preferuje zvláštní, blíže nespecifikovaný druh masochismu, kdy se nejčastěji o sobotních večerech mučí někdy až do půlnoci sledem barrandovské zábavy. Počínaje touhle sofistikovanou španělskou botou, nad níž má dohled Krampol s Fialovou, přes železnou pannu Brožovku až po skřipec, na kterém diváky osobně natahuje samozvaný kat Cibulka. Ano, i tv pořady s původní myšlenkou zábavných, mohou být pekelně mučivými nástroji. Zvláště TV Barrandov je v tomto ohledu specialista. 0% ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ctění dramaturgové našich komerčních stanic, večer si namažte chlebíčky, vyluhujte čajík, nasaďte pletené ponožky a usedněte před veřejnoprávní obrazovku. Paterčata, Čtvrtá hvězda, Třída 8.A, Kancl, Cirkus Bukowsky, Neviditelní.........a nebo Vám připadá, že se ČT pokouší vyvolat ducha Šesti ran do klobouku?!?!?!? ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve stejném studiu jako u pořadu Vtip za stovku (od r. 2012). (max21)

Reklama

Reklama