Reklama

Reklama

Dobroty

(pořad)
Česko, 2001, 60 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Petra Černocká, Yvetta Blanarovičová, Marián Labuda st., Kateřina Brožová, Petr Kotvald, Ilona Csáková, Janek Ledecký, Jan Kalousek (více)

Obsahy(1)

DOBROTY z produkce TV Nova navazují na starší zábavný pořad NOVOTY Petra Novotného. I zde se moderátor objevuje v řadě komických převleků a k účinkování v humorných scénkách si zve řadu herců, především Yvettu Blanarovičovou, Václava Vydru nebo Janu Bouškovou. Nepostradatelnou součástí pořadu jsou samozřejmě také vystoupení pěveckých hvězd. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (64)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabší než Novoty, s tím souhlasím s ostatními, ale že by to bylo na ODPAD? Tak to ne. Během své éry totiž Nova vyprodukovala mnohem větší sračky a tady se u toho člověk alespoň párkrát zasmál. Byla jen škoda, že to postupně bylo stále trapnější a trapnější – ale i zde se našlo několik nezapomenutelných scének… ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Novotný se převleče za ženskou a uměle vytvořený komparz (většinou důchodci, kteří za ten smích dostaly peníze, aby je mohly utratit v Lidlu) se smějou. Tyto scény se opakují několikrát do kola a aby to nebylo už ohrané tak si tam časem pozve nějaké hosty. Nikdy jsem jeho humor nechápal (podobně jako Halinu Pawlowskou a její humor) ()

Reklama

waits odpad!

všechny recenze uživatele

Neplanovane prepnuti po skonceni filmu si vyzadalo svou dan. Na obrazovce se objevila desiva scenka s Novotnym, Blanarovicovou, Davidem a Cernockou a me se znovu vybavilo nekolik hruzostrasnych veceru pred lety u stryce, kde byly tJle taskarice tak nejak automaticky soucasti kulturniho vyziti. Trapnost, nuda a zoufala provincnost uz tenkrat z televize cisela v nebycale mire, letme pripomenuti dojem jen umocnilo. Tudy ne, pratele.. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

3* dávám z několika důvodů. Určitá nostalgie na časy, kdy Petr Novotný byl hvězdou televizní (často pseudo)zábavy. Dále proto, že se mu dařilo do svého pořadu zvát i známé tváře, často hvězdy první velikosti. A nakonec z toho důvodu, že byť mnohdy jde o trapné pokusy o humor, je vidět, že si s tím Novotný a tvůrčí kolektiv dal práci a záležet (kostýmy, choreografie, písničky,...). V době dnešních ubohých reality show tohle paradoxně působí jako svěží vánek. ()

Mr.Nobody odpad!

všechny recenze uživatele

Petr Novotný, a jeho pořady jsou dle mého názoru postavené na jednoduchém humoru, který je možná statisticky populární, ale chybí mu nějaký smysl. Je to kvantitativně orientovaná zábava pro kvanta lidí. Člověk se u toho možná dlouze směje, ale po té hodině smíchu si musí zákonitě uvědomit, že si vlastně nepamatuje čemu se smál. Navíc co je tu TV Nova, je tu i nehumor Petra Novotného, který byl zřejmě už tehdy poněkud ne zcela zajímavý nebo inovativní. ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama