Reklama

Reklama

Dobroty

(pořad)
Česko, 2001, 60 min

Režie:

Jiří Adamec

Scénář:

Petr Novotný

Účinkují:

Petr Novotný, Petra Černocká, Yvetta Blanarovičová, Marián Labuda st., Kateřina Brožová, Petr Kotvald, Ilona Csáková, Janek Ledecký, Jan Kalousek (více)

Obsahy(1)

DOBROTY z produkce TV Nova navazují na starší zábavný pořad NOVOTY Petra Novotného. I zde se moderátor objevuje v řadě komických převleků a k účinkování v humorných scénkách si zve řadu herců, především Yvettu Blanarovičovou, Václava Vydru nebo Janu Bouškovou. Nepostradatelnou součástí pořadu jsou samozřejmě také vystoupení pěveckých hvězd. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (64)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bylo to slabší než Novoty, s tím souhlasím s ostatními, ale že by to bylo na ODPAD? Tak to ne. Během své éry totiž Nova vyprodukovala mnohem větší sračky a tady se u toho člověk alespoň párkrát zasmál. Byla jen škoda, že to postupně bylo stále trapnější a trapnější – ale i zde se našlo několik nezapomenutelných scének… ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad Výblitky, který na apel Petra Novotného přejmenovali na Dobroty, ač s obsahem programu vůbec nesouvisí, jsem sledoval s krajním odporem. Pořád jsem si říkal, proč doprdele musím podle nich každé jídlo zkurvit takovými sračkami, které do toho tihle samozvané celebrity cpou? - Nadáváte na Jirku Babicu? Vzpomeňte na Péťu Novotnýho a jeho tlusté prsty zabořené v nějaké sračce, jeho krůpěj potu solící jabléčné pyré do štrůdlu. A jeho vynálézavost v kuchyni a břitký humor! No jéjej. To abych si nasypal na hlavu solamyl za tu kritiku, co jsem teď napsal. ()

Reklama

RHK 

všechny recenze uživatele

Už viditelně horší úroveň nežli předcházející Novoty, ale v porovnání s ostatními "zábavnými" pořady mu musím přiznat solidní tři hvězdy. Do odpadu rozhodně daleko předaleko. A hodnotit pořad podle toho, zda se moderátor potí více než jiní pod výhní reflektorů bych si já na rozdíl od některých uživatelů tedy netroufl. ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Někdejší tvář zábavy TV NOVA na milión způsobů. Většina pořadů s Petrem Novotným má podobný průběh. Na scéně se objeví vyžraný upocený čuník, který nechutně pištivým a uřvaným hlasem deklamuje miliónkrát omleté vtipy a rádobyvtipné historky ze svého jinak naprosto nezajímavého života, pak se jim začně sám smát (většinou ještě před tím, než je dokončí) a odkráčí. Po několika dílech televize zjistí, že se na takovou sračku nikdo nekouká a stáhne jí. A daného pána někam na čas uklidí, než se objeví zase v jiném podobně stupidním pořadu. Tohle není bavič, to je materiál ke studiu. ()

infernet odpad!

všechny recenze uživatele

V době, kdy tento výtvor běžel v televizi, mi bylo 16 let a při vzpomínce na něj, se mi i po těch letech vybavuje myšlenka, která mě napadla pokaždé, když jsem pana Novotného třeba i jen zahlédl: "Proč se ten potící se vepř furt kymácí ze strany na stranu a slintá jako bernardýn?!?" A že by to bylo nějak zábavné? No to ani náhodou! ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama