foto

Lamont Johnson

  • nar. 30.9.1922
    Stockton, California, USA
  • zem. 24.10.2010 (88 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Všechny minulé zimy (TV film)
1996 Man Next Door, The (TV film)
1993 Přetržené řetězy (TV film)
1992 Tisíc hrdinů (TV film)
1990 Voices Within: The Lives of Truddi Chase (TV film)
1986 Unnatural Causes (TV film)
1985 Wallenberg: A Hero's Story (TV film)
1984 Ernie Kovacs: Between the Laughter (TV film)
1983 Vesmírný lovec
1982 Dangerous Company (TV film)
Life of the Party: The Story of Beatrice (TV film)
1981 Crisis at Central High (TV film)
Divoké kočky
Escape from Iran: The Canadian Caper (TV film)
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
Paul's Case (TV film)
1978 Somebody Killed Her Husband
1977 Jeden na jednoho
1976 Rtěnka
1975 Fear on Trial (TV film)
1974 Poprava vojína Slovika (TV film)
Visit to a Chief's Son
1973 Poslední americký hrdina
1972 That Certain Summer (TV film)
You'll Like My Mother
1971 Birdbath (TV film)
Přestřelka
1970 My Sweet Charlie (TV film)
Zlom
1969 Deadlock (TV film)
1968 Call to Danger (TV film)
European Eye (TV film)
Kona Coast
1967 Covenant with Death, A

TV seriály

1998 Felicity (TV seriál)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1963 The Twilight Zone (TV seriál)
Passage on the Lady Anne (S04E17)
1962 Sam Benedict (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Hocus-Pocus and Frisby (S03E30)
Four O'Clock (S03E29)
Kick the Can (S03E21)
další epizody (5)
1961 Bus Stop (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Five Characters in Search of an Exit (S03E14)
The Shelter (S03E03)
1959 Mr. Lucky (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1955 Matinee Theatre (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1982 Sister, Sister (TV film)
1980 Liščata
Shogun Assassin
1979 Sunnyside
1977 Jeden na jednoho
1957 The Brothers Rico
1956 Please Murder Me
1955 Promise, The (TV film)
1954 John Paul Jones (TV film)
Moby Dick (TV film)
The Human Jungle
1953 The Glory Brigade
1952 Retreat, Hell!
Sally and Saint Anne

TV seriály

2003 Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
1999 Akta X (TV seriál)
Trevor (S06E17)

Dokumentární

1995 Rod Serling: Submitted for Your Approval (TV film)
1963 Zvířata

TV pořady

1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace