foto

Dagmar Operskalski

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Die Füchsin - Treibjagd (TV film)
2018 Der Schrei (studentský film)
Mein rechter, rechter Platz ist frei
2015 Die kalte Wahrheit (TV film)
In uns das Universum (studentský film)
2014 Sein gutes Recht (TV film)
Vergiss mein Ich
2004 Killerbus

TV seriály

2020 Unter Freunden stirbt man nicht (TV seriál)
Joachim (E03)
2019 Místo činu (TV seriál)
Inferno (S50E13)
2013 Místo činu (TV seriál)
Eine andere Welt (S44E30)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky