foto

András Kozák

  • nar. 23.2.1943
    Vencsellő, Maďarsko
  • zem. 24.2.2005 (62 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Final Cut - Dámy a pánové - a.z.
2005 Ebéd (TV film)
1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1993 Hajnalban meghalnak az álmok (TV film)
1992 Na krásném modrém Dunaji
1991 Bůh kráčí pozpátku
És mégis...
1990 Síremlék-Pilinszky János színmûvének (TV film)
1989 A megközelíthetetlen (TV film)
Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
Halállista (TV film)
Horoskop Ježíše Krista
1988 A miniszter (TV film)
Az angol királynő (TV film)
Soha, sehol, senkinek!
1987 Sezóna příšer
1986 Bukás, A (TV film)
Fekete kolostor (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1985 Szép história (TV film)
Tizenötezer pengő jutalom (TV film)
1984 Torquato Tasso (TV film)
1983 Klapka légió (TV film)
Nemzetemnek vagyok katonája (TV film)
1981 A mérkőzés
Cid (TV film)
Közjáték Vichyben (TV film)
1980 Gulliver az óriások országában (TV film)
1979 Az idegenek (TV film)
Bolondok kvártélya (TV film)
Cseresznyéskert (TV film)
Szávitri, az asszonyi hüség dicsérete (TV film)
Énekek éneke (divadelní záznam)
1978 A Zebegényiek (TV film)
Ady-novellák (TV film)
Meztelenül (TV film)
Rejtekhely (TV film)
1977 6-os számú kórterem (TV film)
Fedőneve: Lukács
1976 Epidemie
Uličníci na prázdninách
1975 Bekötött szemmel
Déryné hol van?
Oszlopos Simeon
1974 Ezeregyéjszaka (divadelní záznam)
III. Béla (TV film)
Synové ohně
Tigrisugrás (TV film)
1973 A fekete Mercedes utasai (TV film)
A hosszú előszoba (TV film)
Az ember melegségre vágyik (TV film)
Az összeesküvés (TV film)
Bolond és szörnyeteg (TV film)
III. Richárd (TV film)
1972 A lámpás (TV film)
Öt férfi komoly szándékkal (TV film)
1971 Az édenen innen és túl (TV film)
Pillangó (TV film)
Ászja (TV film)
1970 Agnus Dei
Arc
Csak egy telefon
Mérsékelt égöv
1969 Agitátorok
Az ember tragédiája (TV film)
Pokolrév
Svěží vítr
Zimní vítr z jihu
1968 Odešlo slunce
Sárga rózsa (TV film)
1967 A múmia közbeszól
Deset tisíc sluncí
Hvězdy na čepicích
Ticho a křik
1966 Beznadějní
Otec
1965 A sedmnáct jim bylo let...
Prsten s nymfou
Sellö a pecsétgyürün I
1964 Ezer év (TV film)
Proud
1962 Budapešťské střechy

TV seriály

1995 Kisváros (TV seriál)
Íjászok (E41)
Túszszedés (E40)
A sivatagi rózsa (E39)
další epizody (10)
1994 Kisváros (TV seriál)
Műlesiklás (E31)
Tuniszi kapcsolat (E30)
A fegyvercsempész (E29)
další epizody (17)
1993 Kisváros (TV seriál)
Tehénkeringő (E14)
Égi vendég (E13)
Emberrablók (E12)
další epizody (14)
1991 Julianus barát (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1986 A falu jegyzője (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Linda (TV seriál)
Pop pokol (S02E07)
1985 Johann Sebastian Bach (TV seriál)
1984 Linda (TV seriál)
A szatír (S01E01)
1982 Faustus doktor boldogságos pokoljárása (TV seriál)
1973 Zrínyi (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
És mégis mozog a föld (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace