foto

Craig McLachlan

  • nar. 1.9.1965 (53 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Restoration
2012 The Last Match
2011 Savages Crossing
2009 Amar a morir
2005 6. Batalion
BlackJack: Ace Point Game (TV film)
2004 Through My Eyes (TV film)
2002 Hora hrdinů (TV film)
Oheň (TV film)
2001 Bojovníci (TV film)
Cesta do neznáma (TV film)
Dům strachu
Hon na Skase
Život s vrahem (TV film)
1996 Kateřina Veliká (TV film)
1992 Absent Without Leave
Mad Bomber in Love
1991 Heroes II: The Return (TV film)

TV seriály

2017 The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
Hear the Angels Sing (S05E08)
A Good Drop (S05E07)
First Dance (S05E06)
další epizody (8)
2016 Deep Water (TV seriál)
The Wrong Girl (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
Případy doktora Bleika (TV seriál)
The Visible World (S04E08)
For Whom the Bell Tolls (S04E07)
A Difficult Lie (S04E06)
další epizody (8)
2015 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Darkness Visible (S03E08)
Room Without a View (S03E07)
Women and Children (S03E06)
další epizody (8)
2014 Případy doktora Bleika (TV seriál)
An Invincible Summer (S02E10)
The Sky is Empty (S02E09)
The Ties of the Past (S02E08)
další epizody (10)
2013 Případy doktora Bleika (TV seriál)
Someone's Son, Someone's Daughter (S01E10)
All That Glitters (S01E09)
Game of Champions (S01E08)
další epizody (10)
2011 At Home with Julia (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Osamělý vlk (S03E06)
2008 Packed to the Rafters (TV seriál)
2004 McLeodovy dcery (TV seriál)
Druhé zklamání (S04E32)
Nenaplněná láska (S04E31)
Z lásky, nebo pro peníze (S04E22)
další epizody (10)
1999 Kmen (TV seriál)
1995 Štěnice (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

2002 Spinning Around: The Kylie Minogue Story (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace