foto

Ira Newborn

  • nar. 26.12.1949 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Exitus
1994 Cesta kovbojů
Junior
1987 Amazonky na Měsíci
1980 Xanadu
1978 V zajetí rytmu

TV seriály

1975 Manhattan Transfer (TV seriál)

Dokumentární

2015 America's Blues

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace