foto

Craig Johnson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Alex Strangelove
2017 Wilson
2014 Moje ségra má prima bráchu
2009 True Adolescents

TV seriály

2020 Love Life (TV seriál)
Magnus Lund (E04)
Bradley Field (E02)
2015 Hledání (TV seriál)
Looking for Sanctuary (S02E09)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2007 Fighter

TV seriály

2019 Zelenáč (TV seriál)
The Checklist (S01E19)
2014 Sběratelé kostí (TV seriál)
Mrtvola ve studni (S09E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky