Reklama

Reklama

Moje ségra má prima bráchu

  • USA The Skeleton Twins (více)
Trailer

Maggie (Kristen Wiig) a Milo (Bill Hader) žijí odděleně několik let. Jednoho dne oba jen o vlásek uniknou smrti a nečekané setkání je donutí zamyslet se, proč jejich životy nabraly tak špatný směr. A právě ve chvílích, které tráví spolu, pochopí, že klíč k nápravě jejich životů se skrývá v nápravě jejich vztahu. (Bontonfilm)

Videa (5)

Trailer

Recenze (91)

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Chápal jsem jeho trápení, ale vůbec ne její. Zvláště když si tím zkazila vztah s tak dobrým chlapem, který jí nejen vycházel všemožně vstříc jako ženě, ale ještě respektoval jejího teplého bratra. Pokud šlo o to, že pro někoho jsou solidní, zodpovědní, vstřícní a tolerantní chlapi nudní a dali by přednost klukovi, který je vzrušující snad jen svou neproniknutelností, mládím nebo klasičtější krásou, tak dobře jim tak. Já se s tím nemohl ztotožnit už jen proto, že tenhle Wilson mi vždycky přišel sexy i s tím předkusem. I tady víc než Holbrook, který se mi zdál jalovej, ale i dost nesympatickej. Nicméně i přesto Wiigová odvedla výborný a civilní herecký výkon. Stejně jako zmíněný Wilson a Hader jako ten prima teplej brácha. // 65% ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Kristen Wiig a Bill Hader sú moji obľúbení SNL herci, takže po tejto stránke som si film užil. Obidvaja ukázali, že sú skvelí nie iba komici, ale aj herci vážnych postáv (čo Bill Hader ukázal už aj v seriáli Barry). Na môj vkus to ale bolo moc deprimujúce a málo zábavné, a navyše aj trochu nezáživné. 6,4/10. ()

Reklama

Marthos 

všechny recenze uživatele

On je gay, kterému nic nevychází tak, jak by si přál. Nemá přítele, ani dobrou práci. Ona je vdaná, ale se sklonem k pravidelným nevěrám. V okamžiku, kdy se zdá, že jejich životy už nemají smysl a oni stojí krok před sebevraždou, najdou jeden druhého a společně se pak pokoušejí prolomit svá vlastní tajemství a dávná traumata, která je doprovází už od dětství. Skoro bych čekal tragický nebo minimálně ne právě veselý příběh, ale ironií a sarkasmem se tu opravdu nešetří. Situace, do nichž se hlavní hrdinové vrhají střemhlav navzdory předpokládaným důsledkům, jsou perfektním inventářem sourozenecké lásky, která, jak se zdá, dokáže překonat i nepřekonatelné. Kristen Wiig a Bill Hader zde podávají fantastické herecké výkony, něco takového lze na plátně vídat jen zřídka. Ten film je skvělý tak, že si ho prostě zamilujete. Nezaslouží si za ženu děvku. – Nejsi děvka, tak to prosím neříkej. – Vážně? Jak bys to teda nazval? – Jsi neposedná žena v domácnosti se sklony ke kurvení se. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těžko definovat, jaká sorta diváků by ocenila schizofrenní drama o dvou narušených sourozencích, z nichž si každý přeje zemřít, ale každý zvolí jinou cestu do Dantova inferna. Obzvláště palčivým se stal fakt neatraktivity hlavní a všude oxidující herečky, jež by se spíše hodila do role dcery v proslulém Turínském koni, jež získal sošku Zlatého Jana Křtitele na každoročním filmovém festivalu v několika akrovém Vatikánu. 40% ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Základom tohoto filmu je úžasná chémia medzi súrodencami ktorí si život komplikujú hľadaním kto vlastne sú a čo od života chcú. Nie je to komédia..ale ani niečo tragické a depresívne..je to niečo medzi tým....krásny..smutný úsmev...aj na pomery americkej " komédie " je to dielo vyzreté..dospelé a miestami opatrne núti sa zamyslieť....úsmevná a vydarená bola scéna s Karaoke ktorá skutočne nemala chybu ! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie prebiehalo v novembri roku 2012 v newyorskom Brooklyne a trvalo 22 dní. (Patw)
  • Scéna u zubára bola improvizovaná. (dwdb)

Reklama

Reklama