foto

Pablo Derqui

  • nar. 10.8.1976 (44 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 La vampira de Barcelona
2018 La dona del segle (TV film)
2017 Dichoso aquel...
2016 María a ti ostatní
Neruda
2015 Co se mnou uděláš
2014 El cafè de la Marina (TV film)
2013 Descalç sobre la terra vermella (TV film)
2012 Červená světla
2010 Los ojos de Julia
2009 O lásce a jiných běsech
2008 Mrtvá ruko, zaklepej (TV film)
2007 Mejor de mí, Lo
Život v Barceloně
2006 Salvador (Puig Antich)
2004 El habitante incierto
2003 The Tulse Luper Suitcases, Part 1: The Moab Story

TV seriály

2020 Benidorm (TV seriál)
La caja de mi secreto (E08)
Xabi de ida y vuelta (E07)
Auf wiedersehen (E06)
další epizody (8)
Dime quién soy (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
La línea invisible (TV seriál)
El futuro (E06)
La línea (E05)
Un poeta (E04)
další epizody (6)
2019 Hernán (TV seriál)
Sandoval (S01E07)
La caza. Monteperdido (TV seriál)
2018 Katedrála moře (TV seriál)
Condenado (E08)
Venganza (E07)
Secretos (E06)
další epizody (5)
Kdybychom se nepotkali (TV seriál)
Vesmír Nula (E10)
Věda a umění (E09)
Motýlí křídla (E08)
další epizody (10)
2016 Nit i dia (TV seriál)
2012 Isabel (TV seriál)
2010 Hispania, la leyenda (TV seriál)
2007 Síndrome de Ulises, El (TV seriál)
2005 Ventdelplà (TV seriál)
2004 Porca misèria (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dia i nit, l'altra cara de Nit i dia (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky