foto

Marta Gastini

  • nar. 2.10.1989 (28 let)
    Alessandria, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Tracker
2017 Manželka a manžel
2016 Autumn Lights
Compulsion
Tyhle dny
2014 La moglie del sarto
2013 Evil Things
2012 Dracula Daria Argenta
2011 Obřad
2009 Io e Marilyn
Smutný jezdec (TV film)

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1505 (S03E12)
1504 (S03E11)
další epizody (13)
2013 Borgia (TV seriál)
Kdo je jako bůh? (S02E12)
Sedm žalů (S02E11)
Převzetí moci (S02E10)
další epizody (12)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (11)
2009 Il bene e il male (TV seriál)

TV pořady

1996 Festivalové vteřiny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace