Reklama

Reklama

Festivalové vteřiny

(pořad)
všechny plakáty
Publicistický
Česko, 1996, 156x9 min

Účinkují:

Marek Eben, Jiří Bartoška, Scott Cooper, Aňa Geislerová, Pavel Zedníček, Ivan Zachariáš, Jakub Prachař, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, František Soukup, Agustí Vila, Micheline Presle, Jude Law (více)

Marek Eben z Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. (Česká televize)

Recenze (18)

castor 

všechny recenze uživatele

Ebenem, gentlemanem českého moderátorského řemesla, a zajímavými postavami světového filmu se nechám vždycky rád kolébat.. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Stejně jako jezdím každoročně do Varů na festival, nedílnou součástí tohoto rituálu je i sledování všech dílů Ebenových vteřin. Díky nim se vždy dozvím spoustu věcí, které mi ve Varech unikly a které mohu konfrontovat s vlastní zkušeností. Báječný pořad, jehož deset minut vždy uteče jako voda a s naběhnutím závěrečných titulků už už nedočkavě vyčkávám na další díl následující den. Osobně doufám, že to Ebenovi ještě dlouho vydrží a bude mě po Varech provázet ještě dlouhá léta. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Pamatuju jak jsem Festivalové vteřiny neustále sledoval a nasával atmosféru festivalu. Tento rok jsem už Vary navštívil a doufám, že to nebyla moje poslední návštěva. ()

prkalil 

všechny recenze uživatele

Minianketní miniotázka: Proč se z okna v prvním patře jisté historické budovy v Panské ulici (č.p. 1) často valí hustý dým? ()

Krasus 

všechny recenze uživatele

Mnohokrát jsem se chtěl do Karlových Varů vypravit a vždy z toho sešlo. Díky Markovi Ebenovi mám možnost prožít a nasát atmosféru mezinárodní kinematografie a celého mumraje kolem. Skvělé, trefné a někdy i exkluzivní střípky z MFF KV. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Taková ta ochutnávka belgických pralinek v nákupním centu. Jsou dobré, né-li přímo božské, ale po jejich ochutnání člověka zamrzí o to víc, že na normální bombonieru prostý dělník prostě nemá. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Marek Eben je česká moderátoská extra super třída. O tom není pochyb. A podle toho vypadají i Festivalové vteřiny, které plynou velice příjemným způsobem až si člověk říká škoda, že to není jednou tak dlouhé. ()

GMVajgl 

všechny recenze uživatele

To nejlepší, co nabízí Karlovarský festival. Něžný Ebenův vtip, tolik pozornosti, pečlivosti a lásky jde do každého jednotlivého dílu. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Yep, Marek Eben by mohl moderovat všechno a byla bych spokojená... Navíc MFF KV je akce, které fandím a douufám, že tu bude dlouho a kvalita zůstane stejná... Už jen kvůli těm znělkám... :) ()

Reklama

Reklama