foto

Saturnino García

  • nar. 5.2.1935 (84 let)
    Barriones de la Vega, León, Castilla y León, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Llámame Vampus
Un Tiempo precioso
2018 Media hora (y un epílogo)
Onyx, los reyes del grial
2017 Abrakadabra
2016 Campeón
2014 Wax
2010 Empusa
2008 Road Spain
2007 Shevernatze
2005 Locos por el sexo
Sofía
2004 Agujeros en el cielo
Krycí jméno: Vlk
Retruc
Rojo Sangre
2003 Cosa de brujas
2002 Poslední vlak
2001 Miel para Oshún
Vražedné hospodyně
2000 La donna del delitto
Pořadník
1999 Goya en Burdeos
Lisabon
Nejošklivější žena na světě
Pirata (TV film)
Tu-no
1998 Atilano, presidente
Entre todas las mujeres
Nespavost
Quince
1997 Eso
Sólo se muere dos veces
1996 Alma gitana
Matías, juez de línea
1995 Adiós Toby, adiós
Así en el cielo como en la tierra
Boca a boca
Casa en las afueras, Una
Cuernos de mujer
Den šelmy
Hotel y domicilio
Salto al vacío
Smrtící informace
Sálvate si puedes
1994 Alsasua 1936
Justino, vrah v důchodu
Siete mil días juntos
Todo es mentira
1993 Akce Mutant
Cómo ser infeliz y disfrutarlo
1991 Milenci
Mirindas asesinas
Todo por la pasta
1990 A Solas contigo
El tesoro
1986 El Viaje a ninguna parte

TV seriály

2005 A tortas con la vida (TV seriál)
2004 Inquilino, El (TV seriál)
2000 Paraíso (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Hermanas (TV seriál)
1997 Banda de Pérez, La (TV seriál)
Don Juan (TV seriál)
Señor Alcalde (TV seriál)
1996 Menudo es mi padre (TV seriál)
Oh, Espanya! (TV seriál)
Éste es mi barrio (TV seriál)
1995 Quién da la vez (TV seriál)
1994 ¡Ay, Señor, Señor! (TV seriál)
1993 Lleno, por favor (TV seriál)
Los ladrones van a la oficina (TV seriál)
1992 Fantômes en héritage (TV seriál)
1991 Farmacia de guardia (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky