Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do nočního baru přichází nevinně vypadající muž a objedná si Mirindu. Zatím nikdo netuší, že je to psychopatický vrah... (J.Connor)

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mirinda je pěkná sračka, ale jak vidno na psychopaty má blahodárný účinek. Nesmíte se však s nimi hádat o ceně, nebo je vyrušovat při vychutnávání chlazeného nápoje. Tento černobílý snímek má jisté klady, zvláště na svém začátku, ale jako celek byl dle mého názoru zbytečně zdlouhavý a ke konci již nudný. Hudební doprovod byl však v pořádku, stejně jako představitel záporné postavy (zabijáka), takže průměrné hodnocení si to zaslouží. ()

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Docela fascinující psychárna. Škoda jen, že k tomu nikde nebyly titulky, ani anglický. Tudíž jsem to sledoval v originálním jazyce a moc jsem toho nepochytil. Ale jako opravdu zajímavý projekt. ()

E.. 

všechny recenze uživatele

Týpek, co si přijde vypít mirindu a co plechovka, to mrtvola.. Musím se přiznat, že byl pro mě šok, jak poprvý vytáhl zbraň a z ničeho nic zastřelil barmana. Divím se jenom, že nezastřelil toho paňáka s hrozným smíchem (což já bych udělala hned) a směju se luckerovi, co se přišel napít, kouknout na telku a když už na něj mířil, tak prostě odejít:) Nechtěla bych ale bejt v kůži toho, co tam zůstal a poplakával si...slušnej zážitek pro něj:) Jinak dobrá stupňovitá hudba na začátku při titulkách a na konci pohodová při titulkách. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama