foto

Kristina Adolphson

  • nar. 2.9.1937 (81 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Enskilda samtal (TV film)
1988 Wizard of Speed and Time, The
1986 De två saliga (TV film)
1982 Fanny a Alexandr
1980 Marmeladupproret
1976 Tváří v tvář
1974 Bestigningen av Fujijama (TV film)
1964 Henrik IV (TV film)
1963 Anna Sophie Hedvig (TV film)
Vilddjurets bild (TV film)
1962 Dödens arlekin (TV film)
Kollektionen (TV film)
1961 Lustgården
Soldaten och kvinnan (TV film)
1960 Ďáblovo oko
1959 Lilith (TV film)
1958 Než se rozední
1956 Blånande hav
Där möllorna gå ...
Sceningång
Sista paret ut
1955 Danssalongen
Enhörningen
1954 Mladá láska
1953 Vingslag i natten
1951 Tančila jedno léto

TV seriály

1983 Farmor och vår herre (TV seriál)
1977 Lära för livet (TV seriál)
1974 Från A till Ö (TV seriál)
1965 Don Juan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace