foto

Julia Pietrucha

  • nar. 17.3.1989 (31 let)
    Warszawa, Województwo mazowieckie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Marynarz w Łodzi
2014 Styria
2009 Miasto z morza
Puškvorec
2008 Lejdis
2007 Jutro idziemy do kina (TV film)
Naděje
Testosteron

TV seriály

2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zagadki serca (S11E01)
2013 Blondynka (TV seriál)
Coś się kończy, coś się zaczyna (S02E13)
Najważniejszy jest finał (S02E12)
Mężczyzna jest jak pitbull (S02E11)
další epizody (13)
2012 Galeria (TV seriál)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Trumna na urodziny (E04)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 1 (S03E01)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Nowa droga życia (S01E10)
Krawaciarz (S01E09)
další epizody (6)
2007 Regina (TV seriál)
2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Blizny (S05E14)
Blizny... (S05E13)
Powołanie (S05E10)
další epizody (4)
2005 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narzeczona, cz. 1 (S04E29)
Przetarg, cz. 2 (S04E24)
Tatuś, cz. 2 (S04E20)
další epizody (5)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pragnienie piękna

Host

TV pořady

2017 Saturday Night Live Polska (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky