foto

Oskar Kučera

  • nar. 11.8.1974 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Něrealnaja Ljubov
2013 Vozvraščenije Buratino
2011 Novyje priključenija Aladdina (TV film)
2008 Paradox
Vsjo mogut koroli
2007 20 cigaret
Kod apokalipsisa
Rud i Sem
2005 Mužskoj sezon. Barchatnaja revolucija

TV seriály

2018 Těň (TV seriál)
2017 Komanda B (TV seriál)
Čužoje lico (TV seriál)
Zamok s sekretom (E05)
2014 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Džek-pot (S14E20)
Sčastlivčik (S14E19)
Čužije glaza (S14E18)
další epizody (14)
2013 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 5 let spustja (TV seriál)
Chutorjanin (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Glavnyj podozrevajemyj (S13E40)
Spravedlivosti radi (S13E39)
Žertva ljubvi (S13E38)
další epizody (20)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Mužčina vo mně (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
2010 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Sorňak žizni (S11E31)
Dni Dostojevskogo (S11E30)
Krasnyj strelok (S11E29)
další epizody (42)
2009 Soldaty 16. Děmběl něizběžen (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo na million (S10E20)
Ošibka Samuraja (S10E19)
Čerdačnoje dělo (S10E18)
další epizody (4)
2008 Soldaty 14 (TV seriál)
Soldaty 15. Novyj prizyv (TV seriál)
2007 Soldaty 11 (TV seriál)
Soldaty 12 (TV seriál)
Soldaty 13 (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Boj bez pravil (S08E26)
Opasnaja komandirovka (S08E25)
Poslednij bestseller (S08E24)
další epizody (26)
2006 Soldaty 10 (TV seriál)
Soldaty 9 (TV seriál)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Ličnyj sostav (S06E01)
2005 Ljubov moja (TV seriál)
Persona non grata (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Za nědělju do vesny (S02E01)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Lovuška (S07E26)
Mentovskij romans (S07E25)
Strela suďby (S07E24)
další epizody (26)
2004 Na uglu, u Patriaršich 4 (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Soldaty (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Mama (S06E26)
Koněc kvartala (S06E25)
Ubijstvo po receptu (S06E24)
další epizody (24)
2003 Mangust (TV seriál)
Strasti po markizu (S01E06)
2002 Brigada (TV seriál)
2001 Čjornyj voron (TV seriál)
2000 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Domovoj (S03E16)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky