foto

Vinicio Marchioni

  • nar. 10.8.1975 (44 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 I predatori
2019 Dolcissime
L'uomo del labirinto
Ma cosa ci dice il cervello
Villetta con ospiti
2018 Cronofobia
Drive Me Home
S chutí Toskánska
Ötzi e il mistero del tempo
2017 Il contagio
Místo splněných přání
Socialmente pericolosi
2016 Luisa Spagnoli (TV film)
2015 Ancora un'altra storia
Hořící láska
L'Oriana
2014 Jmenoval se František (TV film)
Tutta colpa di Freud
2013 Amiche da morire
Il sud è niente
Miele
Passione sinistra
Ten třetí
2012 Consiglio a Dio, Un
Do Říma s láskou
2011 Cavalli
Cuore di clown
Hlavně klid!
Sulla strada di casa
2010 20 sigarette
Po osmnácti letech
2009 Feisbum
Jdi za svým snem (TV film)

TV seriály

2019 1994 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
2018 54 hodin (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2017 1993 (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
2010 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2009 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (4)
2008 Romanzo criminale - La serie (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2005 Nedokonalé zločiny (TV seriál)

Dokumentární

2017 Cinecittà Babilonia - vyp.
2012 Fatti corsari

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky