foto

Johnny Palermo

  • nar. 1982
    Rochester, New York, USA
  • zem. 8.6.2009
    Severní Hollywood, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pizza with Bullets
2009 Vraždící anděl
2006 Slip
2005 Sissy Frenchfry

TV seriály

2008 Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Totální výprodej (S03E19)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Just for Kicks (TV seriál)
What About Brian (TV seriál)
2005 Everybody Hates Chris (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Požár na diskotéce (S01E15)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace