Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Sledovanost v americe se pohybuje někde mezi 7-10 milionů diváků. Škoda, že u nás to dává Barrandov, která to absolutně zapomněla propagovat. Ale je to fajn seriál s příjemným humorem a i když se spíš nejedná o intelektuální vtipy, tak na slabý humor se rozhodně stěžovat nedá. A chválím dobré vyvážení postav. Už mám trochu dost těch rádoby samců (Joey - Friends, Barney - HIMYM), kteří mají každou. Takhle je to zábavnější. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Komplet. Zaciatky boli lepsie ako posledne sezony, ale ako celok stale podareny serial. // 1st season: Mile vtipne 20minutovky. Fajn herci. Jedine co by som mozno vycitala, ze dej stagnuje - aj ked vtipky su stale nove, chcelo by to nejake nakopnutie. Btw, serial pri ktorom sa asi skor pobavia zeny nez muzi. ;) 2nd season: Nice. Drzia si uroven, stale nenudia. :) ()

Reklama

Broda84 

všechny recenze uživatele

Další vztahový seriál, který neurazí, ale rozhodně nijak výrazně nezaujme. První hlavnější dvojice Jeffa a Audrey funguje na kontrastu neandrtálec a neurotička, která , musí mít hlavní slovo. Další postavy představují doplňkovou dvojici krasavců, která prezentuje lidi s nižším IQ. První dvojice představuje manželský pár a druhá zasnoubený pár, který se do chomoutu moc nehrne. Aby seriál byl zajímavější, je zpestřen o mpostavu sukničkáře Russell Dunbara. Russell Dunbar je jen velmislabším odvarem Barneyho Stinsona z prvních sérií Himym. Zatímco v Himym se postava Barney velmi povedla a byla výrazným zdojem zábavy ze seriálu, postava Rusella je víceméně založena na snaze být sukničkář, která je zakončena velkým trapasem. Kupodivu seriál měl sedm sezón, což mě překvapuje. Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, asi tak 60%. Když neběží nic lepšího v TV, tak může i pobavit. ()

Mercilonka 

všechny recenze uživatele

Právě sleduji pátou sérii a musím říct, že jsem si seriál zamilovala. Hodně lidí ho srovnává s How I met your mother. Možná se to tak zdá díky složení skupiny, ale já s tím vůbec nesouhlasím. Nesnaží se být extra, až nereálně vtipný, jako HIMYM (a jeho postavy) a navíc - každou sérií jde nahoru. Příběhy jsou víceméně ze života a často sebe poznávám jak v roli zasnoubeného páru, tak vdané dvojice :) Zkrátka seriál stojí nohama na zemi a zároveň pobaví. ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že vůbec, ale vůbec nevím čím si mě tenhle sitcom takhle přitáhnul.. Někomu se může zdát námět podobný jako u How I met your mother nebo třeba u Přátel, jenže v ROE je něco více.. Herci, specifický humor a hlavně postavy, epizody, které stále a stále lákají na další a další.. A každou sérií navyšují epizody laťku nahoru. Třemi slovy Aktuálně Nejlepší Sitcom. Nejoblíbenější postava je samozřejmě Jeff, ikdyž Russel mu pomalu šlape na paty. 1. série - 88%, 2. série - 92%, 3. série 94%, 4. série - 96% Celkově - 96% ()

Galerie (597)

Zajímavosti (6)

  • Úvodní melodie se nazývá „How Many Ways“ a pochází od autora Señor Happy. (peeteno78)

Reklama

Reklama