Reklama

Reklama

Pravidla zasnoubení

(seriál)
  • USA Rules of Engagement (více)
Ukázka z filmu
USA, (2007–2013), 35 h 56 min (Minutáž: 20–23 min)

Tvůrci:

Tom Hertz

Kamera:

Wayne Kennan

Hrají:

Oliver Hudson, Bianca Kajlich, Megyn Price, David Spade, Patrick Warburton, Adhir Kalyan, Candace Kroslak, Heather Locklear, Andrew Aguilar, Mini Anden (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Obsahy(1)

Adam právě požádal Jennifer po sedmiměsíční známosti o ruku. Jsou zamilovaní a těší se na neutuchající lásku posvěcenou manželským slibem. O něco skeptičtěji k tomuto konceptu přistupují jejich sousedé přes chodbu - Audrey a Jeff jsou totiž svoji již 12 let, a tak mají ke svátosti manželství vypěstovaný svůj vlastní přístup. A kdo má nejvíc co říct k Adamově zasnoubení je samozřejmě jeho nejlepší přítel a spolupracovník Russel, který je i přes svých 150 cm výšky a nafoukaný účes lvem salonů a lovcem dívčích srdcí. Nechejte se lehkým humorem tohoto seriálu vtáhnout do spletité sítě manželských vztahů, kratochvil i povinností a a vypozorujte z nich nezbytná "pravidla zasnoubení". (bystroocko)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (65)

Broda84 

všechny recenze uživatele

Další vztahový seriál, který neurazí, ale rozhodně nijak výrazně nezaujme. První hlavnější dvojice Jeffa a Audrey funguje na kontrastu neandrtálec a neurotička, která , musí mít hlavní slovo. Další postavy představují doplňkovou dvojici krasavců, která prezentuje lidi s nižším IQ. První dvojice představuje manželský pár a druhá zasnoubený pár, který se do chomoutu moc nehrne. Aby seriál byl zajímavější, je zpestřen o mpostavu sukničkáře Russell Dunbara. Russell Dunbar je jen velmislabším odvarem Barneyho Stinsona z prvních sérií Himym. Zatímco v Himym se postava Barney velmi povedla a byla výrazným zdojem zábavy ze seriálu, postava Rusella je víceméně založena na snaze být sukničkář, která je zakončena velkým trapasem. Kupodivu seriál měl sedm sezón, což mě překvapuje. Ohodnotila jsem třemi hvězdičkami, asi tak 60%. Když neběží nic lepšího v TV, tak může i pobavit. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Dlouho předlouho jsem tomu seriálu přicházela na chuť. Na televizních obrazovkách se tu a tam míhá už docela delší dobu a tak můžu říct, že na první seznámení nic moc. Nesympatické obsazení ke kterému jsem si musela vyšlapat cestičku a ani teď to není to pravé ořechové. Ale musím uznat, že je to občas sranda a má to chvíle, kdy to dokáže zaujmout. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to zábavný seriál, který táhne především Jeff, Audrey a Russell. Druhý pár mě občas až irituje, ale co se dá dělat. Jinak mě to himym moc nepřipomíná je to dost diametrálně rozlišné v mnoha ohledech a hlavně bych nepřirovnával Russella k Barneymu (Rassell je boháč, se kterým když se holky vyspí tak toho potom hodně litujou, protože je to skrček nehoráznej). Při pár dílech jsem se pořádně zasmál. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Typický americký průměrný seriál, ale musím přiznat, že některé díly / epizody jsou docela zábavné. David Spade se jako ekvivalent Barneyho Stinsona nemůže rovnat ani náznakem a obvykle scénky s Oliverem Hudsonem a neviditelnou Biancou Kajlich patří k tomu slabšímu, ale zbytek hereckého obsazení je dobrý. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Rules of Engagement je sitcom, který mi z nějakého důvodu utekl a dočkal jsem se k němu až po jeho ukončení. První série během svých sedmi dílů jen v rychlosti načrtne postavy a situaci ve které se nachází. Přesto dostatečně představí humor, kterým se bude prezentovat a už tady bylo jasno, že mě to bude bavit. Mým favoritem se okamžitě stala postava Jeffa, která je skvělá a frekvenci jeho hlášek si neskutečně užívám. Ve druhé sérii se mé nadšení ještě o něco zvětšuje, protože baví i ostatní postavy, hlavně Russell občas vypustí opravdovou perlu. Zápletky možná působí dojmem "už jsem viděl jinde", ale vtípky jsou stále podařené a není důvod ve sledování nepokračovat. Třetí série přidává zajímavou a vtipnou postavu Timmyho, jehož interakce s Russellem (vztah šéf - asistent) jsou dokonalé a nejde si je neoblíbit. Jsou dokonce tak zábavní, že v mých očích přebijí i dvojici Audrey - Jeff. Po příchodu Timmyho se bavím ještě víc a jeho příchod seriálu opravdu prospěl a těším se, kam se bude dál posouvat. Pravdou je, že v páté sérii přichází jakýsi zlom a některé věci se mi začaly zajídat. Například to, jak o sobě Audrey tvrdí že je "people person" nebo to, že si Timmy od Russella nechá všechno (opravdu všechno) líbit. Vím, že tak daleko zacházejí, aby to pobavilo, ale kolikrát si říkám, že už je to moc a jejich přátelský vztah by to nemohl nikdy ustát. Jinak se bavím pořád dobře, Jeff hlásí jak má ve zvyku, Russell piluje své chlípnosti, Timmy je všehoschopný a splachovací jedinec a Adam je pořád ten natvrdlý a trošku jednodušší hezounek. A ani mi nevadí, že Jennifer má nejmenší prostor. Horší je, že čím víc přibývají díly, tím víc je vidět, že jsou postavy hnané do opravdových extrémů. Z Jeffa se tak stává mnohem větší neomalenec a lakomej ignorant, z Audrey je čím dál tím větší fúrie, Russell se chová k Timmymu pořád hůř a hůř (pokud to ještě jde), Timmy to z nějakého důvodu pořád snáší a Adam je stále jednodušší a natvrdlejší. Vadí mi to, protože jsem si postavy oblíbil a to, že se z nich stává jejich "horší já" se mi nelíbí. Pořád to dokáže skvěle pobavit, ale... Závěrečná sedmá série však seriálu dopřála důstojné rozloučení a jak tak mohu říct spokojeně nashle. Všechno směřuje k porodu dítěte Audrey a Jeffa a zároveň ke svatbě Adama a Jennifer. Ještě nás čeká pár posledních povedených vtípků a pár závěrečných překvapení. Ukončení série a zároveň i seriálu se mi líbilo a v podstatě si nedovedu představit, jak by se mohlo dál pokračovat. ()

Galerie (597)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama