foto

Joan Tewkesbury

  • nar. 8.4.1936 (83 let)
    Redlands, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1998 Slib otci (TV film)
1994 On Promised Land (TV film)
1992 Strangers (TV film)
1991 Divoký Texas (TV film)
1990 Sudie and Simpson (TV film)
1989 Elysian Fields (TV film)
Stalo se v Cold Sassy (TV film)
1981 The Acorn People (TV film)
1979 Old Boyfriends
Tenth Month, The (TV film)

TV seriály

2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Blood In, Blood Out (S03E21)
2003 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Line (S03E03)
Sensitive Jackals (S02E22)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Next Life (S02E04)
The Chinese Wall (S01E21)
2001 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Paternity (S01E03)
1999 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Golden Hour (S06E09)
1998 Felicity (TV seriál)
1992 Picket Fences (TV seriál)
1990 Shannon's Deal (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Hráč
1975 Nashville
1974 Zloději jako my
1971 McCabe a paní Millerová
1968 Crazy World, Crazy People (TV film)
1964 Man's Favorite Sport?
1960 Peter Pan (TV film)

TV seriály

1965 The Long, Hot Summer (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

2009 Sundance Directors Lab (TV seriál)
2003 Bezstarostní jezdci, zuřící býci
2000 Režiséři: Robert Altman
1999 The Directors (TV seriál)
1988 Calling the Shots
1967 Omnibus (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Nashville

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace