foto

Vladimír Kavčiak

  • nar. 13.5.1948 (70 let)
    Žilina, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vystudoval jsem filmovou a televizní režii na FAMU v roce 1971 a od té doby jsem pracoval jako režisér v Hlavní redakci dramatických pořadů ČT až do roku 1990, kromě let 1979-83, kdy jsem jako režisér pracoval ve Filmovém studiu Bratislava - Koliba opět jako režisér. Od roku 1991 podnikám zejména jako producent. V roce 2009 dramaturguji na Nově film Jménem krále.

Zdroj: Vladimír Kavčiak

Režijní filmografie

Filmy

1994 My Fair Lady (divadelní záznam)
1993 Mistr Chang (TV film)
1991 Noční návštěva (TV film)
1990 Popel a hvězdy (TV film)
1989 Zpráva o jednom souboji (TV film)
1988 Duše a dušičky (TV film)
Někdo musí z kola ven (TV film)
Temná aréna (TV film)
Vyjdi ze stínu (TV film)
1987 Exkluzivní modifikace (TV film)
Flotila (TV film)
Karanténa (TV film)
Lola Blau (divadelní záznam)
Poslední kapitulace (TV film)
1986 Bar Nevada (TV film)
Ošemetná historie (TV film)
Případ z kavárny Sport (TV film)
1985 Oblast ticha (TV film)
Přezůvky Štěstěny (TV film)
Robotóza (TV film)
Čarodějky z Greenham Common (TV film)
1984 Angolský deník lékařky (TV film)
Čas zrání (TV film)
1983 Hodina před ránem (TV film)
Karakter (TV film)
Karel Hynek Mácha (TV film)
Zbohom, sladké driemoty
1982 Chlapec a husle (TV film)
Salvador, sedmnáctého března krátce po páté (TV film)
1981 Pohádka mého života (divadelní záznam)
Súdim ťa láskou
1980 Karline manželstvá
Posledný vlak (TV film)
1979 Ako listy jedného stromu (TV film)
Chobotnica (TV film)
1978 Antiturista
1977 Biela stužka v tvojich vlasoch
Děvčata
Tri šťastné čerešne (TV film)
1976 Pýthie (studentský film)
Stříbrný jaguár (divadelní záznam)
Španělská hra (TV film)
1975 Docela malý zlepšovák (TV film)
Kdo vymyslel konec světa
Tribun lidu (TV film)
Únos (TV film)
1974 Cesta do Pristolu (TV film)
Lekce z přítomnosti (TV film)
Záhady v Alleghe (TV film)
1973 Chvíle rozhodnutí (TV film)
Trhani (TV film)
1972 Kremničtí pávi
Portrét (TV film)
1971 Na dně vzdušného moře
Zloději (studentský film)
1970 Krize v pacifiku (studentský film)

TV seriály

1989 Letící delfín (TV seriál)
1985 Páta stanice (TV seriál)
1977 Americké humoresky (TV seriál)
1974 Kurs manželského dialogu (TV seriál)

Dokumentární

1977 Dievčatá
1970 Novicka

TV pořady

1988 Dva na houpačce (TV pořad)
1970 Rabín (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1993 Mistr Chang (TV film)
1987 Poslední kapitulace (TV film)
1986 Bar Nevada (TV film)
1983 Karakter (TV film)
1980 Posledný vlak (TV film)
1979 Chobotnica (TV film)
1972 Porážka (TV film)

TV seriály

1989 Letící delfín (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1979 Hra na telo
1969 322
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace