foto

Kótaró Šiga

  • nar. 31.8.1948 (70 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Mario: AI no jukue (TV film)
2017 Honó no keieiša (TV film)
Kohaku (TV film)
Šigacu no nagai jume
2016 Ajašii kanodžo
Omote to ura: Saišúšó
2015 Maku ga agaru
Mori no cafe
Omote to ura
2014 Barairo no Bûko
Gekidžóban Kamen tíčá
Judge!
Kuroi Fukuin (TV film)
Onogawa
2013 Hotori no sakuko
Kenchô omotenashi ka
Mamešiba Ičiró: Fúten no šibadžiró
Naru Youni Narusa
Yo ni mo Kimyô na Monogatari: '13 Aki no Tokubetsu-hen (TV film)
2012 Akko to Bokura ga Ikita Natsu (TV film)
Mamešiba Ičiró 3D
Odajaka na ničidžó
2011 Tasogare ryuuseigun: C-46 seiun (TV film)
2010 Pozdrav ze dna řeky
Saraba itoši no daitórjó
2009 Daikó no susume
Jódžú Mamešiba
Magare! Spoon
2008 Asymmetry
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Senši no šikaku (TV film)
Šórin šódžo
2007 Kiiroi namida
2005 Naisu no mori: The First Contact
2004 Chuť čaje
Survive Style 5+
2001 Bus Panic!!!
1998 Wonderful Life

TV seriály

2019 Innocence: Enzai Bengoshi (TV seriál)
2018 Hana noči hare: Hanadan Next Season (TV seriál)
2017 Reverse (TV seriál)
Rikuó (TV seriál)
Sanbiki no Ossan 3〜Seigi no Mikata, Mitabi!! (TV seriál)
2016 Hiru no sento šú (TV seriál)
Šin'ja šokudó: Tokyo Stories (TV seriál)
2015 Bonkura 2 (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Bonkura (TV seriál)
Gokuaku Ganbo (TV seriál)
Heisei Busaiku Salarymen (TV seriál)
Jódžú Mamešiba: Bókjóhen (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 OL Kana no ojisan kansatsu nikki. (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Hana no Zubora Meshi (TV seriál)
Higašino Keigo misuterízu (TV seriál)
Jun to Ai (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2009 Arifureta Kiseki (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
2008 Tomorrow (TV seriál)
2007 Iryû: Team Medical Dragon 2 (TV seriál)
2006 Irjú: Team Medical Dragon (TV seriál)
2005 Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Gekidan Engimono (TV seriál)
Kyokugen Suiri Coliseum (TV seriál)
Rikon bengoši (TV seriál)
2003 Boku dake no Madonna (TV seriál)
2002 Wedding Planner (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace