foto

István Znamenák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Második kör
2019 Nino bárkája (TV film)
Soudruh Drákulič
2017 1945
A színésznő (TV film)
Občan
2014 Ischler (studentský film)
2013 Hőskeresők (TV film)
Valaki vacsorára
2011 Hangyatérkép (TV film)
Matula kalandpark (TV film)
Világjobbítók (TV film)
2010 Adrienna Pálová
2009 Made in Hungaria
Otcův pozemek
Papírová letadla
2006 Taxidermia
2003 Maďarská krása
2001 Pas
1998 Ámbár tanár úr
1996 Szamba
1993 Alfa (TV film)
1992 Erózió
1991 Melodráma
1990 Édes Anna (TV film)
1982 Čas se zastaví

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
2016 Sladký život (TV seriál)
A helyzethez igazítsd a taktikádat (S02E02)
Munkaügyek (TV seriál)
A lövészet (S06E06)
Merénylet (S06E03)
2014 Terapie (TV seriál)
Epizoda 31 (S03E31)
Epizoda 26 (S03E26)
Epizoda 21 (S03E21)
další epizody (7)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
Most kezdünk el nyaralni! (E12)
Csináljunk cirkuszt! (E11)
A bohócok elámulnak (E10)
další epizody (12)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Világjobbítók (TV film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 Világjobbítók (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky