foto

István Znamenák

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drakulics elvtárs
2017 1945
A színésznő (TV film)
Občan
2015 Ischler (studentský film)
2013 Hőskeresők (TV film)
Valaki vacsorára
2011 Hangyatérkép (TV film)
2010 Adrienna Pálová
2009 Made in Hungaria
Otcův pozemek
Papírová letadla
2006 Taxidermia
2003 Maďarská krása
2001 Paszport
1998 Ámbár tanár úr
1996 Szamba
1992 Erózió
1991 Melodráma
1990 Édes Anna (TV film)
1982 Čas se zastaví

TV seriály

2019 Tóth János (TV seriál)
Szent János (S02E51)
Jelenések (S02E50)
2016 Sladký život (TV seriál)
A helyzethez igazítsd a taktikádat (S02E02)
Munkaügyek (TV seriál)
A lövészet (S06E06)
Merénylet (S06E03)
2002 Na végre, itt a nyár! (TV seriál)
2000 Valaki kopog (TV seriál)
1993 Kisváros (TV seriál)
1974 Családi kör (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Világjobbítók (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace