foto

Cosme Castro

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Un Peuple et son roi
2016 Gaz de France
2014 Pod zemí
2013 Nos héros sont morts ce soir
Pour faire la guerre
Pěna dní
Unaven být krásným
2012 Gabin le mime
2010 Konec Roberta Mitchuma

TV seriály

2017 Riviera (TV seriál)
Travail d'artiste (E06)
2015 Paris (TV seriál)
2014 Borgia (TV seriál)
1498 (S03E04)
1495 (S03E01)
2012 Julie Lescautová (TV seriál)
Přiznání (S21E03)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace