foto

Sonia Rolland

  • nar. 11.2.1981 (36 let)
    Kigali, Rwanda
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 La Colle
Madam služebná
2013 Zamini
2012 Chaos
2011 Půlnoc v Paříži
2009 Pád vládce
2007 Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2006 C'est beau une ville la nuit
2004 P'tit curieux, Le
2002 Pygmées de Carlo, Les (TV film)

TV seriály

2014 Frères d'armes (TV seriál)
2013 Chérif (TV seriál)
2012 Nos Chers Voisins (TV seriál)
Toussaint Louverture (TV seriál)
2010 Případy v cizině (TV seriál)
2009 Les Invincibles (TV seriál)
2004 Léa Parkerová (TV seriál)

Dokumentární

2009 La traversée du désir

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1988 Questions pour un champion (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace