foto

Laura Kovalová

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Slovensko 2.0
2000 Krajinka
1990 Memento (TV film)
1987 Ako som nedostal Nobelovu cenu (TV film)
1985 Vyznanie na cestu (TV film)
1984 Bola som z olova (TV film)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Tabačka (S01E04)
2014 Ochránci (TV seriál)
2012 Rodinné prípady (TV seriál)
Mesto tieňov (TV seriál)
Dotyk spravodlivosti (S02E04)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
Dieťa za život (E02)
Odsouzené (TV seriál)
První oddělení (TV seriál)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace