foto

Charlotte Chatton

  • nar. Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Exploding Oedipus
1997 Annie's Garden
Stand-ins
Titanic
1996 Hellraiser: Pekelný jezdec
1994 Dobrý král Václav (TV film)
1991 Dokud nejde o život... (TV film)
1990 Silnice Dakota

TV seriály

1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Varování / Autobusová zastávka / První pomoc / Ochránce / Dárek (S02E13)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1983 Dramarama (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Women of the White Buffalo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace