foto

Edward Tomas

  • nar. 5.4.1960 (60 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Život je život
1990 Silnější než já
1989 Juliána (TV film)
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
1989 Letící delfín (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)

Dokumentární

2011 Nostradamus - Budoucnost z minulosti

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky