foto

Edward Tomas

  • nar. 5.4.1960 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Život je život
1990 Silnější než já
1987 Ať přiletí čáp, královno! (TV film)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
1989 Letící delfín (TV seriál)

Dokumentární

2011 Nostradamus - Budoucnost z minulosti

TV pořady

1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace