Reklama

Reklama

Manéž Bolka Polívky

(pořad)
  • Československo Manéž Boleslava Polívky (více)
Talk-show / Komedie
Československo, 1987, 55x65 min

Režie:

Rudolf Chudoba

Scénář:

Bolek Polívka

Hudba:

Petr Hapka

Účinkují:

Bolek Polívka, Marie Rottrová, Jiří Pecha, Chantal Poullain, Lenka Filipová, Hana Hegerová, Arnošt Goldflam, Pavel Bobek, Miroslav Horníček, Jiří Stivín (více)
(další profese)

Od roku 1987 je pojem manéž spojen zejména s Bolkem Polívkou. Račte proto vstoupit do známé Manéže Bolka Polívky, která je někdy komickým obrazem našeho vlastního života a jindy fantazií světa klaunů. (Česká televize)

Recenze (123)

nascendi 

všechny recenze uživatele

V tejto databáze sa už v honbe za číslami a bodmi hodnotia a komentujú aj klipy k jednotlivým pesničkám, tak prečo by som nemohol a nemal ohodnotiť a okomentovať jeden z najvýznamnejších počinov na poli inteligentnej zábavy - Bolkovu manéž. Je úplne prirodzené, že kvalita hostí nemôže byť vyrovnaná a dokonca aj to, že jednotlivé diely sa Bolkovi vydaria so striedavým úspechom, ale z dlhšieho časového horizontu je manéž tým, čo by nám veľmi chýbalo, kdyby to nebylo. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Bolek Polívka je pro mě naprostý buran a člověk, který by neměl v televiz skoro co dělat. A oni mu dají ještě vlastní pořad. Děs. Ovšem uznávám, že sem tam se objevila nějaká povedená scénka a aji něco co mělo do sebe víc něž jen blbý hůmor, takže 2 hvězdičky. Jinak, kdyby se někdo divil, proč jsem se na to dívala, když nemám ráda POlívku, tak proto, že se na to díval tatínek a přepnout jsem to nemohla. :) ()

Reklama

Tominecek 

všechny recenze uživatele

Ocenění ELSA 2001 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad", udělená Českou filmovou a televizní akademií. Ocenění ELSA 2002 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad", udělená Českou filmovou a televizní akademií. Ocenění ELSA 2003 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad", udělená Českou filmovou a televizní akademií. Ocenění ELSA 2004 (2x) v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad a Moderátorka / Moderátor", udělená Českou filmovou a televizní akademií. Ocenění ELSA 2007 v kategorii "Původní domácí tvorba - Zábavný pořad", udělená Českou filmovou a televizní akademií. ()

animario 

všechny recenze uživatele

Stálice českýho zábavního průmyslu. I po letech patří k nejoriginálnějším původním zábavním pořadům, který kdy běžěly na televizních obrazovkách, především výběrem hostů od nás i ze zahraničí a rozmanitostí jejich vystoupení. V minulosti jsem sledoval pravidelně, dnes už jen vyjímečně, ale vždycky s nostalgií. Co bude až tady nebude...aha? ()

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Poměrně inteligentní zábava. Je rozdíl mezi děláním zábavy a děláním humoru. To první je šaškařina a zvládne to de facto každý, kdo se nestydí veřejně si ohodit obličej dortem se šlehačkou. Naproti tomu dělání humoru je dá se říct profese, zaměstnání na plný úvazek. Vyžaduje to inteligenci, jisté množství umu i odvaha. Starší díly Manéže Bolka Polívky mi přišli promyšlenější, kvalitnější... dnes se humor začíná blížit zábavě pro tupé davy a ztrácí to na lesku. I tak je ale na co koukat a pokaždé mě vystoupení Bolka Polívky alespoň trochu pobaví. 75%. ()

Galerie (242)

Zajímavosti (6)

  • Už rok po své existenci potkal tvůrce pořadu roční zákaz vysílání Manéže. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Jiří Pecha

Zemřel herec Jiří Pecha

28.02.2019

Svět opustil další známý český herec. Ve věku 74 let zemřel Jiří Pecha, nejlepší kamarád a častý herecký partner Bolka Polívky. Asi nejvíc jej proslavila role anděla ve filmu Dědictví aneb… (více)

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama