Reklama

Reklama

Manéž Bolka Polívky

(pořad)
  • Československo Manéž Boleslava Polívky (více)
Talk-show / Komedie
Československo, 1987, 55x65 min

Režie:

Rudolf Chudoba

Scénář:

Bolek Polívka

Hudba:

Petr Hapka

Účinkují:

Bolek Polívka, Marie Rottrová, Jiří Pecha, Chantal Poullain, Lenka Filipová, Hana Hegerová, Arnošt Goldflam, Pavel Bobek, Miroslav Horníček, Jiří Stivín (více)
(další profese)

Od roku 1987 je pojem manéž spojen zejména s Bolkem Polívkou. Račte proto vstoupit do známé Manéže Bolka Polívky, která je někdy komickým obrazem našeho vlastního života a jindy fantazií světa klaunů. (Česká televize)

Recenze (123)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Bolek Polivka je clovek, ktoreho rozhodne nepovazujem za alkoholika, ale skor za bonvivana, ktory vie, co je v zivote dobre. Ak takymto sposobom bude pan Polivka pokracovat, moze o par rokov kludne konkurovat velikanovi ako bol Vlasta Burian. Jo a k filmu/relacii : Manez Bolka Polivku sa vzdy postara mne o vybornu zabavu, kde sa mozem dosyta narehotat : 86 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prostredníctvom tohto titulu som sa prvý krát zoznámil so svojráznym komikom Bolkom Polívkom. Bolo to koncom osemdesiatých rokov minulého storočia, mal som asi tak dvanásť rokov a moc som tomu ani nerozumel. No už vtedy som si uvedomil, že Bolek je originálny týpek, ktorý vyčnieva z davu, a to nie len kvôli svojej vysokej postave. Dodnes mám na "Manéž Bolka Polívku" príjemné, trocha nostalgické, spomienky a rád si občas niektoré časti pozriem na YouTube. Bolek bol mladý, vtipný a hodne ostrý. **** ()

Reklama

nascendi 

všechny recenze uživatele

V tejto databáze sa už v honbe za číslami a bodmi hodnotia a komentujú aj klipy k jednotlivým pesničkám, tak prečo by som nemohol a nemal ohodnotiť a okomentovať jeden z najvýznamnejších počinov na poli inteligentnej zábavy - Bolkovu manéž. Je úplne prirodzené, že kvalita hostí nemôže byť vyrovnaná a dokonca aj to, že jednotlivé diely sa Bolkovi vydaria so striedavým úspechom, ale z dlhšieho časového horizontu je manéž tým, čo by nám veľmi chýbalo, kdyby to nebylo. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zábavná, do jisté míry i zajímavá a Vcelku inteligentní exhibice Bolka Polívky, která možná neměla vždy vyrovnanou kvalitu a úroveň, ale nikdy nebyla vyloženým zklamáním. Polívka zde dokazuje, že je jak dobrý herec, tak talk-show moderátor a na jeho skromné vystoupení jsem se, jako malý docela těšil. Kdovíproč mě to později omrzelo... 7/10 ()

LuckyK 

všechny recenze uživatele

Jedinečná legendární show, která je, myslím, nejdéle běžícím pořadem v televizi do dnes. Nikdo nemá šanci konkurovat mistrovi, který je jediným nástupcem Vlasty Buriana. I po více než dvaceti letech to vyvolává stejnou skvělou atmosféru a pocity. I když může být slabší díl, stále překonává dalece ostatní konkurenci v nadhledu a šarmu jeho humoru. Ukazuje, proč je Brno kulturním centrem na úrovni. Pamutuji si snad dokonce první díl, když jsem byl malý, takže pro mne i subjektivně obrovská porce nostalgie, která doufám bude ještě dlouho přicházet a trvat. ()

Galerie (242)

Zajímavosti (6)

  • Už rok po své existenci potkal tvůrce pořadu roční zákaz vysílání Manéže. (sator)

Související novinky

Zemřel herec Jiří Pecha

Zemřel herec Jiří Pecha

28.02.2019

Svět opustil další známý český herec. Ve věku 74 let zemřel Jiří Pecha, nejlepší kamarád a častý herecký partner Bolka Polívky. Asi nejvíc jej proslavila role anděla ve filmu Dědictví aneb… (více)

Vysílá studio Brno

Vysílá studio Brno

11.10.2016

Pojďte si zahrát AZ kvíz a moderovat zprávy ve výstavě na Špilberku. Vybrat písmenko a správně odpovědět, zasednout před mikrofon a čtecí zařízení a přednášet zprávy, nakouknout do zákulisí slavných… (více)

Reklama

Reklama