foto

Alfonso Pineda Ulloa

  • nar. 1977
    Mexiko City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 The Jesuit
2016 La Habitación
2013 Espectro
2012 Restos
2008 Violanchelo
2003 Nekonečná pařba

TV seriály

2018 Vězeň (TV seriál)
2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Chlapcův pohled (S01E13)
Toho dne (S01E12)
Freud a přízraky (S01E11)
další epizody (4)
2007 Trece miedos (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Nekonečná pařba

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Espectro
2012 Restos

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky