foto

Reinhard Schwabenitzky

  • nar. 23.4.1947 (73 let)
    Rauris, Salzburg, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Náhodný rukojmí
Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Gefühl ist alles (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
2003 Zwei Väter einer Tochter
2002 Drei Frauen, ein Plan und die ganz große Kohle (TV film)
Meine Schwester, Das Biest
1999 Eine fast perfekte Hochzeit
1997 Eine fast perfekte Scheidung
Hannah
1996 Ein fast perfekter Seitensprung
1994 Idealer Kandidat, Ein (TV film)
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1992 Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti
1988 Der Experte
Eis am Stiel, 8. Teil - Summertime Blues
1984 Podoba čistě náhodná
1983 In Zeiten wie diesen (TV film)
1981 Die sieben Todsünden und Totentanz (TV film)
1979 Feuer! (TV film)
1977 Der Einstand (TV film)

TV seriály

2012 Oben ohne (TV seriál)
Der Würger (S04E04)
Bettenrochade (S04E03)
Familienbande (S04E02)
další epizody (4)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Stress und Dummheit (E04)
Der Grüne Gnom (E03)
Inkognito (E02)
další epizody (4)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Endstation Prellbock (S03E04)
další epizody (6)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Die lästige Witwe (S02E05)
Der Herr der Insel (S02E04)
další epizody (6)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
Vater kommt (S01E05)
Judith und James (S01E04)
další epizody (6)
1997 Ein idealer Kandidat (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Místo činu (TV seriál)
Gegenspieler (S01E197)
Die Macht des Schicksals (S01E189)
1986 Reschkes großer Dreh (TV seriál)
Schloßherren (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Der Ganz normale Wahnsinn (TV seriál)
Parole Chicago (TV seriál)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Großvater (E13)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Stille Nacht (E11)
Haus-Abbruch (E10)
další epizody (6)
1976 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
další epizody (4)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Der Urlaub (E02)
Salz der Erde (E01)

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Oben ohne - Die türkische Braut (TV film)
2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)
2005 Conny und die verschwundene Ehefrau (TV film)
Schön, daß es dich gibt (TV film)
2004 Frechheit siegt (TV film)
2002 Meine Schwester, Das Biest
1992 Deutsches Mann geil! Die Geschichte von Ilona und Kurti

TV seriály

2012 Oben ohne (TV seriál)
Der Würger (S04E04)
Bettenrochade (S04E03)
Familienbande (S04E02)
další epizody (4)
2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Stress und Dummheit (E04)
Der Grüne Gnom (E03)
Inkognito (E02)
další epizody (4)
Oben ohne (TV seriál)
Gustls Frauen (S03E06)
Die Horrorhilde (S03E05)
Endstation Prellbock (S03E04)
další epizody (6)
2008 Oben ohne (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S02E06)
Die lästige Witwe (S02E05)
Der Herr der Insel (S02E04)
další epizody (6)
2007 Oben ohne (TV seriál)
Gas im Haus (S01E06)
Vater kommt (S01E05)
Judith und James (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2002 2000 & 1 Night (TV film)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Oben ohne - Du heilige Nacht (TV film)

TV seriály

2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
Stress und Dummheit (E04)
Der Grüne Gnom (E03)
Inkognito (E02)
další epizody (4)
2007 Oben ohne (TV seriál)

Dokumentární

2002 2000 & 1 Night (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Karl Merkatz - Vom Tischler zum echten Wiener (TV film)

TV seriály

2007 Oben ohne (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Salzburg (TV film)

Host

TV pořady

2011 Stadtgespräch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky