foto

Barbara Auer

  • nar. 1.2.1959 (58 let)
    Konstanz, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Der Polizist, der Mord und das Kind (TV film)
Landgericht (TV film)
Nachtschicht - Ladies First (TV film)
2016 Jonathan
Nachtschicht – Der letzte Job (TV film)
Polizeiruf 110 – Wölfe (TV film)
2015 Grzimek (TV film)
Nachtschicht - Wir sind alle keine Engel (TV film)
Polizeiruf 110 - Kreise (TV film)
Tod eines Mädchens (TV film)
2014 Helen Dorn - Unter Kontrolle (TV film)
Mona kriegt ein Baby (TV film)
2013 Ein Starkes Team - Die Frau im roten Kleid (TV film)
Nachtschicht - Geld regiert die Welt (TV film)
Odstíny lásky (TV film)
Verratene Freunde (TV film)
Vier sind einer zuviel (TV film)
Zlodějka knih
2012 Das Wochenende
Ende einer Nacht, Das (TV film)
2011 Ich habe es Dir nie erzählt (TV film)
Nachtschicht - Ein Mord zu viel (TV film)
Nachtschicht - Reise in den Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Zwei Brüder (TV film)
Popelka (TV film)
Verschollen am Kap (TV film)
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Lotta a vysněná cesta (TV film)
Nachtschicht - Das tote Mädchen (TV film)
2009 Effi Briestová
Nachtschicht - Blutige Stadt (TV film)
Nachtschicht - Wir sind die Polizei (TV film)
2008 Eine Nacht im Grandhotel (TV film)
Každou vteřinou
Nachtschicht - Ich habe Angst (TV film)
Warten auf Angelina
2007 Der andere Junge
Eine gute Mutter (TV film)
Einfache Leute (TV film)
Listopadový muž (TV film)
Meine böse Freundin (TV film)
Yella
2006 Der Liebeswunsch (TV film)
Jsem ta druhá
Kommissarin Lucas - Das Verhör (TV film)
Nachtschicht - Der Ausbruch (TV film)
2005 Der Mörder meines Vaters (TV film)
Schiller (TV film)
Ultima Thule - Eine Reise an den Rand der Welt
2004 Beischlaf auf Befehl (TV film)
Die andere Frau (TV film)
Seržant Pepper
2002 Dvojčata
Mord im Haus des Herrn (TV film)
Nobilita (TV film)
Ve věci paní Brunettiové (TV film)
Weihnachtsmann gesucht (TV film)
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV film)
Planet der Kannibalen
2000 Cyrano von Bergerac (TV film)
Die innere Sicherheit
Kein Weg zurück (TV film)
Liebesengel (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
Šaráda (TV film)
Vendeta (TV film)
1999 Čekání znamená smrt (TV film)
Die Liebesdienerin (TV film)
Eine Liebe in St. Pauli (TV film)
Picknick im Schnee (TV film)
Stille Nacht - Heilige Nacht (TV film)
1998 Irrlichter
Sólo pro klarinety
1997 Maria
Vánoční horečka
Vergewaltigt - Die Wahrheit und andere Lügen (TV film)
1996 Brennende Schnecke, Die (TV film)
Reise nach Weimar (TV film)
1995 Falscher Schritt, Ein
Große Abgang, Der (TV film)
Nikolaikirche (TV film)
Verbotene Zone (TV film)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
Frauen sind was Wunderbares
Zuhause wird gegessen!
1993 Brandnacht
Madregilda
Probefahrt ins Paradies
Tödliche Lüge (TV film)
1992 Judith (TV film)
Moje dcera patří mně
Moritz (TV film)
1991 Arbeitersaga: Winter 1991 - Das Lachen der Maca Daracs (TV film)
Herz in der Hand (TV film)
Im Kreis der Lieben
Lachen der Maca Daracs (TV film)
1990 Cafe Europa
Srdečně vítáme
Verfolgte Wege
Wahnsinnsehe, Eine (TV film)
1988 Der Boss aus dem Westen (TV film)
Felix

TV seriály

2014 Helen Dorn (TV seriál)
2009 Die Wölfe (TV seriál)
Krupp - Eine deutsche Familie (TV seriál)
1990 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1989 Milliardenspiel, Das (TV seriál)

Dokumentární

2001 Clouds: Letters to My Son
1983 Macht der Gefühle, Die

TV pořady

1994 Willemsens Woche (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace