Reklama

Reklama

Louisa Lytton

Louisa Lytton

nar. 07.02.1989 (35 let)
Camden Town, Londýn, England, Velká Británie

Biografie

Louisa Lytton (narozena jako Louise Claire Lytton) je anglická herečka, která se narodila 7. Února 1989 v Camdenu. O několik let později se se svou rodinou odstěhovala do Londýna, kde navštěvovala Sylvia Young Theatre School v Marylebone. Z matčiny strany je částečně italského původu.

Jako herečka se proslavila v roce 2005, když se objevila v EASTENDERS jako Ruby Allen. Z tohoto seriálu odešla na konci roku 2006. V roce 2007 až 2009 účinkovala v policejním dramatu THE BILL, kde ztvárnila Beth Green. Také reprezentovala Velkou Británii v soutěži Dance Eurovision v roce 2008 v Glasgow a se svým tanečním partnerem skončila na 9. místě.

Ve filmu HARRY POTTER A TAJEMNÁ KOMNATA byla dvojník Emmy Watson (která v tomto filmu ztvárňuje Hermionu Grangerovou). Dne 27. Srpna 2007 se účastnila v produkci televize BBC Testu Národa, kde byla top „celebrity“ účastník. Věnuje se mnoha charitativním akcím a účastní se filmových premiér v průběhu celého roku. Objevila se v PRCI, PRCI, PRCIČKY: KNIHA LÁSKY, kde ztvárnila roli Imogen, britskou studentku na výměnném pobytu.

ArsenalEagle

Herečka

Host

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno