Reklama

Reklama

VOD (1)

Na střední škole v East Great Falls se další generace studentů pokouší přijít o panictví nebo najít pravou lásku. Rob ve školní knihovně náhodně objeví Bibli lásky, legendární knihu s radami zaručujícími sexuální úspěch, kterou psali v průběhu čtyřiceti let bývalí studenti. O knize řekne Nathanovi a Lubemu a okamžitě se rozhodnou z ní vyzkoušet některé rady. Jenže je vážně poškozena a trojici přátel nezbývá než začít doplňovat vlastními zkušenostmi chybějící kapitoly. Rob se pokusí udělat dojem na Ashley, která ho vmanipuluje do krádeže spodních kalhotek. Velmi lechtivý rozhovor Nathana s Danou v kostele zase vyslechnou z reproduktorů davy farníků. I když všichni tři mladíci prožívají další sexuální dovádění a nespoutanou zábavu, přesto se jim nedaří přijít o panictví. Mají pocit, že něco dělají špatně, a tak se rozhodnou sehnat všechny muže, kteří do Bible přispívali, aby chybějící stránky obnovili. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

Cappuccino odpad!

všechny recenze uživatele

Nebudem to dlho odkladať a tak na rovinu. American Pie:The Book of Love je jedna veľká primitívna sračka. Dokonca ani dievčatá už niesu to, čo bývali. Séria prcičiek pre mňa definitívne skončila po tretej časti. Už dlhú dobu som nedal filmu odpad, pretože si stojím za tým, že na každom z nich bolo treba aspoň kúsok námahy, ale dnes urobím razantnú zmenu. Do budúcna by si mal John Putch (kto to s prepáčením do puče je?) brať žiarivý príklad z takého Fired up. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Sám by som sa bol určite nepustil do zhliadnutia ktoréhokoľvek dielu tejto rady. Nakoľko som však mal vždy šťastie na nejakú spoločnosť (väčšinou v doladenom stave) nemal som výraznejší problém sa nekrotene pobaviť pri všetkých z nich. (2. a 3. diel som nevidel). Treba však uznať, že pričom ostané boli fajným priemerom, The Book of Love spolu s Band Campom už základnú American Pie laťku nepreskočili. ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Toto nevýrazné pokračování legendární komediální teenage série sice nabízí pár zajímavých a vtipných scén, ve výsledku však ale není ničím jiným než vařením z vody. Chyba je už v castingu, hlavní hrdinové jsou naprosto nevýrazní a snadno přehlédnutélní a absolutně nezapamatovatelní, takže si vůbec nezískali mé sympatie ani můj zájem. Co se týče děje filmu, tak tam mi to přišlo z určité části jako okopírovaný první díl Prciček, stejné proslovy, stejné myšlenky, zkrátka jsem měl chvílemi pocit, jako bych se koukal spíše na remake prvního dílu nežli na pokračování nějaké série. A výrazný počet dívek nahoře bez to opravdu nezachrání. Ale co se alespoň trochu povedlo, to byla scéna v kostele (ta byla prostě úžasná), scéna v obchodě se spodním prádlem a scéna s mrtvou prostitutkou. A samozřejmě scény s bráchou hlavního hrdiny, který byl u všech jeho průserů a stihl je zaznamenat. Takže jen za těchto několik vtipných scén jsem ochoten udělit filmu alespoň částečně ucházející hodnocení v podobě podprůměrných dvou hvězd. A ještě si neodpustím jednu poznámku. Hrozně mi vadilo, že hlavního hrdinu dabuje Filip Švarc, který daboval v prvních dílech Prciček Jasona Biggse. Docela se mi to díky tomu pletlo s těmi původními díly Prciček, ale to je jen detail, který nepromítám do celkového hodnocení filmu. ()

Gereth odpad!

všechny recenze uživatele

Od pozdějších dílů American Pie a celkově všech podobných teen komedií jsem nikdy nečekal mnoho. Vypnout mozek, sednout si s kámošema u pivka, relaxovat. Semtam se objeví neokoukaná vtipná scéna, obvykle je přítomna spousta pohledných slečen a celkově si aspoň člověk zavzpomíná na své vlastní kalby. Opravdu jsem nečekal že i takovýto typ snímku se dá tak moc pokazit. Celý příběh je jeden velký kolotoč fantazií hlavního nerda a nadzvedávání podprsenky/plavek. Nejhorší složení paniců, nejhorší Stifler, nejhorší slečny, nejhorší minirole Eugena Levyho(I když dobře, ten je možná pořád stejně špatný). Nejhorší díl ze serie a celkově nejhorší teen komedie, co si pamatuju. // 10% ()

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Po poslednom videnom diely som si povedal, že už daľší u mňa nehrozí. Z kultovej teen komédie s vtípkami o sexe sa stala komédia snažiaca sa o čo najtrápnejší vtip a posledné dva diely skončili na úplnom dne žumpy. Ale ohlasy na zatiaľ posledný diel neboli najhoršie a tak som sa k tomu predsa len dokopal. The Book of Love nie je tiež žiadna sláva, no aspoň to nesrší nechutnými vtipmi, ale trápne je to stále (čo čakať od video filmu?). Tento diel má z každého niečo. Zápletku prvého dielu, obnažené ženské telá, sem tam niečo nechutné, Jimmovho otca, svojho Stiflera a happyend v ktorom nakoniec aj los zasunie. Blbosť na jedno pozretie, ktorá neurazí a chvalabohu nejde v duchu posledných dvoch dielov. Som zvedaví čo ukáže stará partia v American Reunion. Moje poradie American Pie zoradené do troch kategórií: pozeraťelné a fajn diely, diel po ktorom neumriete a žumpa komédií (1,2,4,3) (7) (5,6). ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Eugene Levy je jediný herec, který se objevil ve všech sedmi dílech série Prci,prci, prcičky. (Pumiiix)
  • Ve filmu zazní písnička Dance Dance (2005) od skupiny Fall Out Boy z alba „From Under The Cork Tree“. (wesi96)
  • Dievčatá majú tričká s nápisom Blazers - je to hokejový tým Oklahoma City Blazers. (Dzusta)

Reklama

Reklama