foto

Gwen Arner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1997 Vezmeš si mě? (TV film)
1992 Majority Rule (TV film)
1988 Necessary Parties (TV film)
1986 My Town (TV film)
1984 Matter of Principle, A (TV film)
1982 Mother's Day on Waltons Mountain (TV film)
1981 Please Don't Hit Me, Mom (TV film)
Šampiónka

TV seriály

1995 Central Park West (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
Doktorka Quinnová (TV seriál)
Nové zásnuby (S02E27)
Návrat (S02E26)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Čas hojí rány (S01E05)
Zločin v ulicích (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Renunciation (S02E09)
A Death in the Family (S01E13)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
1989 Island Son (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Tattingers (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
King's Crossing (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Nurse (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Necessary Parties (TV film)
1982 Making Love
1978 A Question of Love (TV film)
Stickin' Together (TV film)
1972 Trial of the Catonsville Nine, The

TV seriály

1987 Buck James (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1977 The Fitzpatricks (TV seriál)
1974 New Land, The (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace