foto

Peter Wellington

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Cottage Country
2007 Co život dal a vzal (TV film)
2003 Štěstí
1996 Joe's So Mean to Josephine

TV seriály

2019 Kim's Convenience (TV seriál)
New Appa-liance (S03E01)
2017 Saving Hope (TV seriál)
La Famiglia (S05E16)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Shine a Light (S04E11)
2014 Saving Hope (TV seriál)
The Other Side of Midnight (S03E09)
Breaking Away (S03E05)
Don't Poke the Bear (S02E15)
Rookie Blue (TV seriál)
Dvě pravdy a jedna lež (S05E06)
Zbabělec (S05E04)
2013 Saving Hope (TV seriál)
Bed One (S02E07)
Rookie Blue (TV seriál)
Trocha jedu (S04E05)
Děcka nejsou v pohodě (S04E04)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Now or Never (S02E11)
Make It Right (S02E10)
Saving Hope (TV seriál)
Bea, Again (S01E09)
The Great Randall (S01E06)
Rookie Blue (TV seriál)
Těžko uvěřit (S03E07)
2011 Single White Spenny (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
V utajení (S02E12)
2010 Elitních 18 (TV seriál)
2009 Být Erikou (TV seriál)
The Secret of Now (S01E04)
Cra$h & Burn (TV seriál)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
2003 Slings and Arrows (TV seriál)
2002 Večerník (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
1996 Traders (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2003 Štěstí

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace